Parkede Son Topa Kadar Mücadele

Parkede Son Topa Kadar Mücadele

Vali Muzaffer Ecemiş Spor Salonunda oynanan 3–4’lük maçta setler nefes kesti, voleybolseverler tempolu bir karşılaşma izledi. Mutlu sona Gençlik Merkezi ulaştı.

17. Soma Kaymakamlık Voleybol Turnuvası 3–4’lük karşılaşmasında Soma Gençlik Merkezi, Kaymakamlık karşısında ortaya koyduğu dirençli oyunla parkeden 3–1 galip ayrıldı ve turnuvayı üçüncü sırada tamamladı. Mücadele, 21 Aralık Pazartesi akşamı Vali Muzaffer Ecemiş Spor Salonu’nda oynandı ve toplam 92 dakika sürdü.

Karşılaşmanın ilk setinde Kaymakamlık 25–17’lik skorla öne geçse de, Soma Gençlik Merkezi oyunu bırakmadı. İkinci sette dengeyi kuran ekip 25–17 ile eşitliği sağladı. Üçüncü sette oyunun kontrolünü tamamen eline alan Soma Gençlik Merkezi 25–18’lik skorla avantajı yakaladı. Büyük çekişmeye sahne olan dördüncü set ise 26–24 Soma Gençlik Merkezi üstünlüğüyle sonuçlandı ve maç 3–1 tamamlandı.

Soma Gençlik Merkezi sahaya Umut, Ensar, Görkem, Ahmet, Necati, Özgür, H. İbrahim, Servet, Enes, Semih, Alper ve Cemil kadrosuyla çıktı. Teknik sorumlu Sılay Mutlu yönetimindeki ekip, maç boyunca özellikle savunma direnci ve set sonlarındaki konsantrasyonuyla dikkat çekti. Kaymakamlık cephesinde Mehmet, Yener, B. Bayraktar, B. Aktuğ, Fatih, Sedat, Hasan ve Onur forma giyerken takımın antrenörlüğünü Sedat Börübars üstlendi.

Karşılaşmayı Umut Uygun, Kerem Tovka, Sevda Berber ve Ayşe Güzel Kurt hakem dörtlüsü yönetti. Tribünlerde voleybolseverlerin ilgisi yüksek olurken, maçın temposu ve setlerin uzunluğu turnuvaya yakışır bir 3–4’lük mücadelesi izlenmesine neden oldu.

Turnuvada gözler şimdi finale çevrildi. Final karşılaşması 23 Aralık Salı günü saat 19.30’da Soma Çimento ile Akhisar Milli Eğitim takımları arasında oynanacak ve turnuva kupası sahibini bulacak.

Tüm Voleybol Turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN