Basatemür Cizrespor Maçını Değerlendirdi

Basatemür Cizrespor Maçını Değerlendirdi

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, Cizrespor ile oynanan karşılaşmada kazanmaya daha yakın taraf olduklarını belirterek “İki puan kaybettiğimiz için üzgünüz” dedi.

Burhanettin Basatemür 2-2 sonuçlanan 5.hafta maçının ardından karşılaşmayı değerlendirdi.

Cizrespor karşısında maça kazanmak için çıktıklarını belirten Basatemür, ” Son dört maçımız birbirinin adeta kopyası diyebiliriz. Attığımız 2 gol dışında beş tane net pozisyona girdiğimiz ve rakibimize oranla çok daha etkili oynadığımız bir maçtı. Ve bir puanla Somaya dönüyoruz. Gerçekten çok üzüldüğümüz bir maçtı. Oyuncularımızı kutluyorum. Oynadıkları oyun ve girdikleri pozisyonlar için.



Elbet bir gün bu pozisyonları daha çok gol ile değerlendirecekleri zaman gelecektir. Yeter ki böyle oynamaya devam edelim. Bizi kalben ve dualarla destekleyen tüm taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Perşembe günü kupa maçımız var ve yarından itibaren onun hazırlıklarına başlayacağız.” diye konuştu.

İlgili Haberler;

Nurettin Çağlar Alev Alev
Cizrespor 2-2 Somaspor
Cizrespor Maç Önü..
Nurettin ve Tunay Cizrespor maçı Öncesi Konuştular
Cizrespor Hazırlıkları Tamamlandı
Cizrespor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Cizrespor Maçının Hazırlıkları Başladı

 



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN