Nurettin Çağlar Yakmaya Devam Ediyor!

Nurettin Çağlar Yakmaya Devam Ediyor!

Somaspor takım kaptanı Nurettin Çağlar gemisini kurtarmaya devam ediyor..

Geçen sezonun ortasında aramıza katılan Nurettin Çağlar, orta sahadaki organize futbolu Somaspor‘a hem görsellik hem de puan kazandırıyor. Nurettin, takımı adına sağladığı pozitif katkı ile camiayı sevindirmeye de devam ediyor.

Başarılı kaptan geçen hafta Yalovaspor karşısında pozitif futbolunu penaltıdan da olsa 2 güzel golle süsleyip alınan 3 puanda büyük rol oynamıştı. Takıma sağladığı katkıyı 5.hafta Cizrespor maçında da sürdürdü. Cizrespor karşısında 88.dakikada attığı golle hem bir puanın kazanılmasında, hem de namağlup ünvanın korunmasında önemli rol oynadı..

NURETTİN ÇAĞLAR

Nurettin Çağlar orta saha olarak, futbolunu beyin ve ayakları ile oynayan, topu aldığında ne yaptığını bilen ve ceza sahasını da girerek hücumlarda da bulunarak orta saha olarak golcü özelliği bulunan ender futbolculardan..



Liderlik ve özveri bakımından da sahada olması gerekenleri yaparak pes etmeyen yönüyle kaptanlığa getirilerek mücadeleci yönü ile takım içinde birliği bütünlüğü sağlayan biri..

Orta sahanın yükünü çekerek taraftarın gönlüne girmiş futbolunun her hafta form olarak üstüne koyarak devam etmesi işini iyi yapan futbolcu olarak sevilen ve başarılı futbolu takım oyununa ta katkısı da ekstra yansıyor bunun için başarıda hem takım için hem kendisi için her hafta yukarılara çıkıyor..

Takımı canlı izleyemesek te Nurettin liderliğinde her geçen gün artan form grafiği bizlerin takıma özlemimizi artırıyor bugün de deplasmanda alınan beraberlik yenilmez armada olma yolunda ilerliyoruz.. Sağlıklı günlere.. Doğan Gülşen (Tüm yazılarına göz at)



Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN