Cizrespor Maçının Hazırlıkları Tamamlandı

Cizrespor Maçının Hazırlıkları Tamamlandı

Somaspor, 17 Ekim Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Cizrespor müsabakasının hazırlıklarını Soma Atatürk Stadı’nda yaptığı antrenmanla tamamladı.

www.somadaspor.com

Teknik Direktör Burhanettin Basatemür yönetiminde çalışmalarını sonlandıran siyah-beyazlı ekip, ısınmanın ardından 5’e 2 pas çalışması gerçekleştirdi. Daha sonra, dün Akhisar Belediyespor maçında oynayanlar takımdan ayrı yenileme koşusu yaparken, diğer grubun Cizrespor maçında uygulanacak taktiksel çalışması ile antrenman sona erdi.

Takımda Tek Eksik Var

Dün Akhisar Belediyespor ile oynanan hazırlık maçında arka adalesinde zorlanma olan Abdulkadir Çelik, sakatlığından dolayı Cizrespor maçı götürülmeyecek..

Yolculuk Yarın

Öte yandan siyah-beyazlılar, Cizrespor maçı için yarın (Cuma) kara yolu ile önce İzmir’e oradan dan 13:30 uçağıyla Mardin’e hareket edecek. Mardin havaalanında karayolu ile Batmanda kamp yapacağı otelde maç gününü bekleyecek..



Antrenman sonrasında bloğumuza açıklama yapan Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, Cizrespor maçının zor geçeceğini belirterek şunları söyledi:



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN