Cizrespor 2-2 Somaspor

Cizrespor 2-2 Somaspor

Somaspor, 3.Lig 3.Grup 5.hafta maçında karşılaştığı Cizrespor ile 2-2 berabere kaldı.

Siyah-beyazlı ekibimiz  karşılaşmaya geçen haftaki Yalovaspor maçında olduğu gibi; Tunay-Enes-Hakan-Onur-Melih-Oğuzhan-Nurettin-Uğur-Özcan-Umut ve Muhammed on biri ile çıktı.

58.dakikada U.Koray’ın yerine Eren Yeşil, 76.dakikada Uğur Can’ın yerine Ali Akkuş ve 77.dakikada Hakan Çakır’ın yerine Yasin Yıldız, 89.dakikada ise Özcan Aydın’ın yerine Emre Tekin oyuna dahil oldu. Yusuf,  Mustafa ve Kadir yedek kulübesinde bekleyen oyuncular oldu.

Batman Yenişehir Stadı’nda oynanan karşılaşmada, Cizrespor’un gollerini 35 ve 54.dakikalarda Ekrem Sütçü atarken, Somaspor’un gollerini 20.dakikada Muhammed Öztürk ve 88.dakikada Nurettin Çağlar kaydetti.



Bu sonucun ardından puanını 11’e çıkaran Somaspor, 22 Ekim Perşembe günü deplasmanda Buca 1928 ile kupa maçı oynayacak. Siyah-beyazlılar ardından 29 Ekim Perşembe günü 6.hafta maçında Çatalcaspor’u evinde konuk edecek.

Somaspor beraberliği ile  puanla tanışan Cizrespor ise, 21 Ekim Çarşamba günü Mardin Fosfatspor ile evinde kupa maçı oynayıp, 29 Ekim Perşembe günü Karşıyaka ile deplasmanda karşı karşıya gelecek..

Not:Karşılaşmanın ait fotolar Soma’da Spor Facebook sayfamıza yüklenecek..

 

İlgili Haberler;

Cizrespor Maç Önü..
Nurettin ve Tunay Cizrespor maçı Öncesi Konuştular
Cizrespor Hazırlıkları Tamamlandı
Cizrespor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Cizrespor Maçının Hazırlıkları Başladı



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN