Cizre, Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

Cizre, Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

Somaspor’un 17 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Cizrespor ile oynayacağı maçın hakemleri belli oldu.

www.somadaspor.com

Misli.com 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Somaspor, 5.Hafta karşılaşmasında deplasmanda Cizrespor’la Batman’da karşı karşıya gelecek.

Cizrespor’un sahası bakımda olduğu için Batman Yenişehir Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 14.00’da başlayacak.

Karşılaşmayı Tekirdağ bölgesinden Mehmet Ali Özer yönetecek. Özer’in yardımcıları ise Ahmet Fındık (Hatay), Nesim Karenfil (Hatay) ve 4.hakem Fatih Okhan yapacak..



Özer’le İçeride Kötü Dışarıda İyiyiz

Orta hakem Mehmet Ali Özer’le üçüncü maçımıza çıkacağız.. Özer’le ilk buluşmamız 15 Şubat 2015 tarihinde Bal Bölgesel Amatör Lig’de karşılaştığımız Yeni Çanspor ile oldu. Deplasmanda Ersin Aksaç (2) ve Fevzican Bozkuş’un attığı gollerle 3-1 mağlup ettiğimiz maçta 4.hakem olarak sahadaydı.

Geçen sezon Batman Petrolspor ile evimizde 1-1 berabere kaldığımız maçta ise orta hakem olarak görev yapmıştı.

Karşılaşmanın yardımcı hakemleri ise ilk defa maçımızda görev yapacak..

İlgili Haberler;

Cizrespor Maçının Hazırlıkları Başladı



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN