Cizrespor-Somaspor Maç Önü

Cizrespor-Somaspor Maç Önü

17 Ekim Cumartesi saat 14:00’da Batman Yenişehir Stadı’nda oynadığı iki maçta henüz puanla tanışamayan Cizrespor ile karşılaşacağız.

Mutlak 3 puan parolası ile çıktığı Yalovaspor maçında zorda olsa Nurettin Çağlar’ın penaltıdan attığı gollerle 2-1 kazanan Somaspor’un bu haftaki rakibi; ligde sıkıntılı günler yaşayan Cizrespor..

Sezona şanssızlıklarla başlayan Cizrespor ligin ilk haftasını bay geçirdi, 2.hafta ise fubolcularının yakalandığı koronavirüs dolaysıyla Çatalca-Cizrespor maçı ertelendi. Ligin 3.haftasında koronavirüs nedeniyle bir çok as oyuncusundan yoksun Batman stadı’nda karşılaştığı Arhavispor’a 2-0 mağlup olmuştu ve Ligin 4.haftasında ikinci maçına çıkan Cizrespor deplasmanda Çarşambaspor’a 3-0 yenilerek 2 maçtan puansız ayrıldı.

Yani baktığımızda takımın yaşadığı sıkıntılar sahaya sirayet etmiş ve puan almayı bırak iki maçta 5 gol yiyip henüz futbolun meyvesi olan ”gol” sevincini yaşayamamışlar.. Bütün bu sıkıntıları azaltmak ve lige yeniden sarılmak için bizim maçımızı dönüm maçı olarak görmekteler..

Bizlerin Tanıdığı Tek İsim

Cizrespor takımında bir çok önemli ve tecrübeli oyuncular var.. Ancak bizlerin yakından tanıdığı oyunculardan çok takımın teknik direktörü İskender Eroğlu.. Eroğlu, Bölgesel Amatör Ligde evimizde karşılaştığımız, şampiyonluğa oynayan Tirespor’u 1-0 mağlup ettiğimiz maçta takımın başındaydı.



Bize döndüğümüzde ise Akhisar Belediyespor ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Abdulkadir Çelik‘in dışında eksik oyuncumuz yok..

cizrespor-somaspor hazırlıkları

Bu maça kadar oynadığımız 4 karşılamada 3 galibiyet ve 1 beraberlik ile 10 puan topladık.. Tek sıkıntımız attığımız gol sayısına bakarak; ön tarafta istediğimiz verimi bir türlü alamayışımız oldu. Geçen hafta Özcan’ın soldan sıfıra kadar inip Muhammed’e ”alda at” dediği topu Muhammed filelerle buluşturmuş olsaydı belki de şanssızlığını kırması açısından önemli olacaktı.. Burhanettin hoca bu maçta ona görev verirse büyük iş düşecek. Muhammed ve ön tarafta oynayacak diğer oyuncularımızın da gol kaçırma lüksü yok.

Rakibimizin geçen hafta Çarşambaspor karşısında aldığı 3-0’lık mağlubiyette kalecileri Mahmut 23.dakikada ciddi anlamda sakatlanıp geri kalan dakikaları sakat sakat tamamladı. Çarşambaspor deplasmanına yedek kalecisiz gelmişler. Gökhan’ın bizim maçta da oynayıp oynamayacağı da belli değil..



MUHAMMED ÖZTÜRK SOMASPOR

Bu bağlamda da bizim yapacağımız iş bir önceki maçlarda pek yapmadığımız ve bu hafta antrenmanlarda ısrarla çalışılan yüksek yan topların yanında, olabildiğince kaleyi bulan şutlar çekmek. Mutlaka gol veya goller buluruz bu şekilde. Birde unutmadan çok tecrübeli ve agresif oyunculardan kurulu bir takım.

Teknik direktörümüz Burhanettin Basatemür’un dünkü burada, takım kaptanı Nurettin Çağlar’ın ise  şurada verdiği röpartajlarda dedikleri gibi; ”Rakibimiz her ne kadar ligin son sırasında olsa da oldukça önemli oyunculara sahip. Rakibimizi ciddiye alıyoruz” demiştiler. Evet ligdeki durumları bizi aldatmasın her maç final maçı gibi istekli-arzulu ve tam motive olarak sahada yer almalıyız.. SİYAH-BEYAZ DEVAM..

İlgili Haberler;

Nurettin ve Tunay Cizrespor maçı Öncesi Konuştular
Cizrespor Hazırlıkları Tamamlandı
Cizrespor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Cizrespor Maçının Hazırlıkları Başladı

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN