Yuta Huzur Buldu.

Yuta Huzur Buldu.

YUTA HUZUR BULDU ..
Turnuvanın son yarı finalist takımını belirleyecek inanılmaz karşılaşma, Yuta ve Huzurevi arasında gerçekleşti.

MAHALLENİN DELİSİ

Her iki takımda maça fırtına gibi başladı.
İlk 10 dakikada karşılıklı atılan gollerle 2-2 oldu.
Dedim ya inanılmaz bir maçtı!
Orta sahanın ortadan kalktığı maç, ikinci yarıda böyle devam edince 3 3 oldu.
Huzur Evi Bahadır hocanın önderliğinde organize olmaya çalışan, Yuta ise aldığı bütün toplarla bir anda kaleye inmeye çalışan, Oğulcan ve İsmail’le pozisyonlara giren, kral Şükrüyle sonuç bulan ekipti.

İkinci yarının ortalarında Oğulcan, kaleciyle girdiği pozisyonda yerde kaldı ve ambulansla hastaneye götürüldü .
Oğulcan’a geçmis olsun diyerek devam ediyoruz..




Önce ismail’le maçı 4 3 yapan sonra Şükrü Zenger’in alda at dediği pzoisyonda Salih Marangoz ile maçı 5 3 e taşımayı bildi.

Yuta Çalışkan adına Oğulcan’dan sonra bir talihsizlikte  Barış Aktepe’de yaşandı.  Yuta ceza sahası üzerinde gözünü budaktan ayırmayıp tekmeye kafa sokan Barış Aktepe, kafasına aldığı darbe sonucu bir anda kanlar içinde yerde kaldı. Sağlıkçının yaptığı kısa tedavi sonrasında hastahaneye kaldırılan Barış’ın kaşına beş dikiş atıldı. Ona da buradan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz..

Maç böyle bitecek derken son dakikalarda gol bulan Huzur Evi takımı, uzatmalarda heyecan yaşattı. Cümbür cemaat ileri giden son dakikalara bir gol daha sıkıştırabilir miyim diyen ekip, kontra yakalanınca Şükrü Zenger yine yine yeniden o kadar doğru yerde ve o kadar doğru karar verip İsmail Şarlayan’a ”al oğlum at” dedi ve takımını yarı finale taşıyan golü attırdı. Büyüksün Şükrü baba..6 4

NOT: Yeter be Şükrü baba! yaşın 53 hepimize ders veriyorsun, seni izleme zevkini bize yaşattığın için teşekkür ediyoruz . Yuta takımı sana baba diye sesleniyor! onu fark ettim harbiden babalık yapıyorsun tebrik ediyorum abim sanatının önünde saygıyla eğiliyorum ..

Bahadır hocam ve ekibini, maç boyunca oyundan hiç kopmadan enerjilerinin son zirvesine kadar harcayarak verdikleri harika mücadele ve mükemmel seyircilerini tebrik ediyor, sizleri bir kez daha ayakta alkışlıyorum saygılar, sevgiler, kardeşlerim, abilerimm… Laz İbo



Mahallenin Delisinin Diğer Yazıları:

Yuta Huzur Buldu
Diri Olan Kazandı.
T.Odası Sonradan, İmbat Tecrübesiyle..
5.Haftanın Enleri..
Devlet Hastanesi ve Öğretmenler Birliği Çeyrek Finalde
4.Haftanın Enleri.
Biz Futbol Konuşalım!
Devlet Hastanesi-Eğitim Gücü ve Öğretmenler Birliği-Eli 2 Maçları..
Buda Oldu!
C-Grubunda Sıralama Belli Oldu Gibi..
3.Haftanın ”EN”leri..
Erken Çeyrek Final 
2.Haftanın Enleri, Göze Çarpanlar..
Yine Söz Favorilerde
Favoriler Kazandı
Seyredemeyenler, Çok Şey Kaçırdınız!
Oynanan Güzel Futbol, Soğuk Havada İçimizi Isıttı!
Mahallenin Delisi Kısa Kesti!
Zorluk Derecesi Yüksek Maçlar
1.Haftanın Enleri, Göze Çarpanlar
Kaymakamlık-Öğr.Birliği ve D.Export-Hak-İş Maçları
Süpriz Olmadı
Seyir Zevki Yüksek Maçlar
Bol Gollü Maçlar Seyrettik
Kim Bu Mahallenin Delisi?

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN