Devlet Hastanesi-Eğitim Gücü ve Öğretmenler Birliği-Eli 2 Maçları..

Devlet Hastanesi-Eğitim Gücü ve Öğretmenler Birliği-Eli 2 Maçları..

Dün oynanan karşılaşmalarda 1. maç sıralamayı etkilemeyen formalite niteliğinde bir maçtı ama iki takımda antrenman olsun diye güzel maç yaptılar..

MAHALLENİN DELİSİ

Liderliği garanti olan Devlet Hastanesi ile, 4.lük yeri değişmeyecek olan Eğitim Gücü arasında oynanan maç bol paslı güzel başladı. İki takımda birbirine fazla sert müdahaleler yapmadan oynadı. Zaman zaman maçın hakeminin verdiği kararlar, Eğitim Gücü takımı oyuncuları tarafından protesto edildi. Maç 0 0 bitecek derken Devlet Hastanesi kaptanı tayfasına 3 puan getiren golü şık vuruşla ağlara gönderdi. Suskun golcümüz Sait Yurduseven hocasına ”bende varım” dedi . İki takıma da finallerde başarılar diliyorum..





2. Maçta ise yine gruptan çıkmaları garanti olan fakat sıralamayı yakından ilgilendiren Eli 2 ve Öğretmenler Birliği maçı vardı.

Daha maçın başında şok gol yiyen Eli 2 ilk yarıda beraberlik golü arasa da 2. golü yememek için temkinli oynadı. Çünkü ne kadar gol yerse olası ikili yada 3’lü averajda 3.veya 4.sıraya gerilememek için 2 farktan fazla yememesi gerekiyordu. Lakin Öğretmenler Birliği ikinci yarıda oyuna dahil ettiği Fatih’ten ( ki bunda benim katkım olduğunu düşünüyorum) fazlasıyla verimini aldı. 1 gol atan ve güzel oyununa asistler ekleyen Fatih, Emrah hocayla olan uyumuyla beraber takımının farklı kazanmasında büyük rol oynadı ..

Bu durumda eğer Kaymakamlık bugün oynayacağı maçta İmbat’tan puan alamaz ise 4.sırada, Eli (2) 3.sırada, Öğretmenler Birliği de 2.sırada tamamlayacak.

Bütün takımlarımıza Eleme turu maçlarında başarılar diliyor, verilen arayı iyi dinlenerek geçirmelerini temenni ediyoruz.. saygılarımla Mahallenin Delisi Laz İbo

Mahallenin Delisinin Diğer Yazıları:

Devlet Hastanesi-Eğitim Gücü ve Öğretmenler Birliği-Eli 2 Maçları..
Buda Oldu!
C-Grubunda Sıralama Belli Oldu Gibi..
3.Haftanın ”EN”leri..
Erken Çeyrek Final 
2.Haftanın Enleri, Göze Çarpanlar..
Yine Söz Favorilerde
Favoriler Kazandı
Seyredemeyenler, Çok Şey Kaçırdınız!
Oynanan Güzel Futbol, Soğuk Havada İçimizi Isıttı!
Mahallenin Delisi Kısa Kesti!
Zorluk Derecesi Yüksek Maçlar
1.Haftanın Enleri, Göze Çarpanlar
Kaymakamlık-Öğr.Birliği ve D.Export-Hak-İş Maçları
Süpriz Olmadı
Seyir Zevki Yüksek Maçlar
Bol Gollü Maçlar Seyrettik
Kim Bu Mahallenin Delisi?

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN