Biz Futbol Konuşalım!

Öncelikle biz futbol konuşalım. ”O lisanslı oynatmış, bu böyle yapmış şu kurallara uymamış” bunlar bizim işimiz değil! Çok çok güzel maçlar izlemeye devam ettik..

MAHALLENİN DELİSİ

Takımlar uyum sorununu aştıkça, beraber oynamaya başladıkça maçlar daha zevkli olmaya başladı..
1. Maçta İmbat İlker abinin penaltı kaçırdığı maçta Eserin vasatın altında kaldığı, Bülent hocanın Yücalein yanına kadar yaslanıp takımı geri çekmesi İmbatı baya bocalattı..

Eserin yerine Emin Kara girince biraz hareketlenen İmbat oyun olarak toparlansa da bu seferde süre yetmeyince İmbat sahadan mağlup ayrıldı ..

Kaymakamlık takımında İdris dünyaları çıkarttı. Bütün  yan topları aldı, başarılı bir maç çıkarttı alkışlar İdrise yukarıda da belirttiğim gibi; ”gerisi bizim işimiz değil komitenin işi”  Bu maç sonunda kim kimle karşılaşacak söyleyebilmek için komite kararını bekleyeceğiz .




2. Maçta kupa isteyen Yuta ile Soma Belediyesinin maçı vardı ..
Yuta her zamanki gibi iştahlı ve hırslı sert oyununa karşı önlem alan Belediye hocası Remzi Paşalı, defansını sağlam tutup, Mustafa hocamızı ileri uca atmış çokta güzel olmuş .

Maçın başından sonuna kadar disiplinli ve güzel oyunundan vazgeçmeyen Belediye fark yemeyerek yenilse de 3. sıradaki yerini korudu ve rakibi Öğretmenler Birliği oldu . Çok güzel bir görüntü veren Belediye takımı, Öğretmenlere ”keşke dün fark atmasaydık” dedirtti:) Takımlarımıza finallerde başarılar diliyoruz . Saygılarımla Mahallenin Delisi Laz İbo

Mahallenin Delisinin Diğer Yazıları:

Biz Futbol Konuşalım!
Devlet Hastanesi-Eğitim Gücü ve Öğretmenler Birliği-Eli 2 Maçları..
Buda Oldu!
C-Grubunda Sıralama Belli Oldu Gibi..
3.Haftanın ”EN”leri..
Erken Çeyrek Final 
2.Haftanın Enleri, Göze Çarpanlar..
Yine Söz Favorilerde
Favoriler Kazandı
Seyredemeyenler, Çok Şey Kaçırdınız!
Oynanan Güzel Futbol, Soğuk Havada İçimizi Isıttı!
Mahallenin Delisi Kısa Kesti!
Zorluk Derecesi Yüksek Maçlar
1.Haftanın Enleri, Göze Çarpanlar
Kaymakamlık-Öğr.Birliği ve D.Export-Hak-İş Maçları
Süpriz Olmadı
Seyir Zevki Yüksek Maçlar
Bol Gollü Maçlar Seyrettik
Kim Bu Mahallenin Delisi?

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN