5.Haftanın Enleri..

5.Haftanın Enleri..

Geçen hafta birinci tur eleme maçlarını oynadık, çok güzel çekişmeli maçlar oldu..
Seyirciyi en çok çeken maç sonucu merakla beklenen Demirexport Nakliyeciler maçıydı ve Haftanın maçı da bu maç oldu.

MAHALLENİN DELİSİ

Öte yandan Huzur Evi Eli 1 maçı da çok kişi tarafından izlendi.. Çoğu kesimin ”Eli 1 kazanır” dediği maçı Huzur Evi penaltılarda kazandı ve adını çeyrek finale yazdırdı..

HAFTANIN GOLÜ:
Emrah Kalkan çok şık ve güzel vurdu uzak mesafeden güzel vuruşu takımını zor dakikalarda 1 0 öne geçirdi. Tebrikler

HAFTANIN DOKUZU:

KALECI : Halim Kaynak; maçın son dakikalarına 2 1 galip giren Öğretmenler Birliğinin başarılı kalecisi harika kurtarışlar yaparak takımının galip gelmesinde büyük rol oynadı..Tebrikler..

STOPER: Semih; Huzur Evinin başarılı stoperi Semih hem takımının defansını organize etmekte hemde kritik müdahalelerle takımını çeyrek finale çıkmasında büyük rol oynadı.

SAĞBEK: Ayhan Çakır ; Huzur Evinden Ayhan abimiz aslında orta saha patentlidir ama 2 üç maçtır sağ bekte öyle güzel maçlar çıkartıyor ki bizde sağ bekimize bu hafta Ayhan Çakırı yazdık tebrikler..

SOLBEK : Fatih; Eli 1 takımının en iyi oyuncusuydu diyebilirim hem defansta yaptığı müdahaleler hem ofansa çıkıp vurduğu kafa topları Eli 1 takımınında kimse onun kadar maçı istemedi tebrikler Fatih. Oyundan çıkarılmasına da ayrıca şaşırdık .

ÖN LIBERO : Yine yeniden Raşit Çakır ; oyuna sonradan girip bütün sorumluluğu eline alan Demirexport’un başarılı ve efendi oyuncusu Raşit uzatma dakikalarında harika vuruşla takımını çeyrek finale taşıdı, tebrikler..




ORTASAHA : Bahadır Özgen ; evet Huzur Evi en zor maçı oynadı rakibi kağıt üzerinde kendinden güçlüydü lakin Bahadır hoca oyuncuları hem çok güzel motive etmesi hem oyun içinde devamlı yönlendirmesi üzerine birde attığı çok güzel dokunuşla öne geçiren gol .. tebrikler Bahadır Özgen

SOLAÇIK: Eser Kasal ; İmbatın bu sene çok şey beklediği Eser daha önce yerini yadırgamış olsa gerek ki sol açıkta güzel işler yaptı takımının gollerinin içinde hep aktifti. Pozitif oyunu göz doldurdu tebrikler..

SAG AÇIK: Oğulcan Nilderya ; Yuta takımının genç ve başarılı oyuncusuna her hafta yer veriyoz neredeyse napalım adam komple bi topçu nereye koysan orda oynuyo . tebrikler Oğulcan

FORVET: Kral Şükrü Zenger ; abi kaç hafta yazmadım başka başka adamlar buldum 53 yaşında adamı yazarsak diğer çocuklara ayıp dedim . Yok abi daha fazla kaçamadım.. Kralsın abi sensin abi ne diyim duracağın yeri bilmenden mi bahsedeyim harika gol vuruşlarından mı bahsedeyim . Adamsın reis ben sana bisey diyemem tebrikler abim

Saygılar.. Mahallenin Delisi Laz İbo




Mahallenin Delisinin Diğer Yazıları:
5.Haftanın Enleri..
Devlet Hastanesi ve Öğretmenler Birliği Çeyrek Finalde
4.Haftanın Enleri.
Biz Futbol Konuşalım!
Devlet Hastanesi-Eğitim Gücü ve Öğretmenler Birliği-Eli 2 Maçları..
Buda Oldu!
C-Grubunda Sıralama Belli Oldu Gibi..
3.Haftanın ”EN”leri..
Erken Çeyrek Final 
2.Haftanın Enleri, Göze Çarpanlar..
Yine Söz Favorilerde
Favoriler Kazandı
Seyredemeyenler, Çok Şey Kaçırdınız!
Oynanan Güzel Futbol, Soğuk Havada İçimizi Isıttı!
Mahallenin Delisi Kısa Kesti!
Zorluk Derecesi Yüksek Maçlar
1.Haftanın Enleri, Göze Çarpanlar
Kaymakamlık-Öğr.Birliği ve D.Export-Hak-İş Maçları
Süpriz Olmadı
Seyir Zevki Yüksek Maçlar
Bol Gollü Maçlar Seyrettik
Kim Bu Mahallenin Delisi?

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN