Yenilenmiş Somaspor’u Bekliyoruz

Yenilenmiş Somaspor’u Bekliyoruz

Gönülden bağlı olduğumuz Somaspor, önümüzdeki sezon için transferlerini yaparak ligin başlamasına kadar hazırlıklarına devam ediyor.

DOĞAN GÜLŞEN SOMADASPORA YAZDI

Geçen yılın başarılı kadrosundan gidenler oldu. Ama her zaman olduğu gibi gelenlerde oldu. Bunun için artık gelenler gidenler olarak bakmıyoruz biliyoruz ki Somaspor artık bir ekol oldu. Genç kadro ile sezona girip sezonun en beklenmedik çıkışını yapan takım olarak sezonu en iyi yerde bitiriyor. Bunun istikrarlı şekilde futbol felsefesi olan bir takım olduğu için isimlerin değil takım oyununun getirisinden kaynaklandığını biliyoruz ..

Bu durumun futbol dünyasındaki bakışı anlamak için sadece başarının şart olduğunu düşünen kitleler Somasporun yaptıklarını skor anlamında değil uzun yılların getirisinin istikrarla oyun sisteminin ne kadar önemli olduğunun gerçeklerinden kaynaklandığını anlamalıdır. .

Günümüz futbolunda harcanan paralara bakılınca futbolda Soma sporun takip edilmesi lazım günü kurtarmak için yapılan transferlerle bu işlerin olmadığı futbolun bir süreç gerektirip sabır işi olduğunu Somaspor’u takip ettiğimizde anlamak zor değil. .

Hocası olsun yönetimin futbola bakışı ile birlikte transferlerin ne kadar planlanarak yapıldığını sezonun oynandığında anlıyorsun. Sezon sonu başarının getirisi olarak satılan giden futbolculara bakarak ne kadar doğru işlerin olduğunu anlıyorsun bunun futbolun doğrularını yapıp transferlerin uyumu için zamanın doğru kullanılması beklenip geliştirilip doğru oyunla sisteme entegre edilip kazanılması başarının belirgin bir şekilde gelmesinin sonucunda transfer başarısının getirisidir. .

Şimdiden yeni gelen transferleri izlemek için sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Biliyoruz ki Burhanettin hoca sezon boyu izlediği takip ettiği oyuncuları transfer ettirmiştir. Bakalım yeni yıldız adayları nasıl olacak belki de giden oyuncularından daha iyileri gelmiştir bunun için hiç tereddüt’e gerek duymuyoruz. Biliyoruz ki hoca transferde gelişime açık oyuncu bulup yetenekli futbolcunun en iyisini getirttirmiştir…

Birde ne mutlu Somaspor gibi bir takımda oynayıp transfer yaparak üst liglere gidenlere… Düşünün her zaman Somasporun başarısından bahsedip transferinin gerçekleşip iyi yerlere gelmesinde Somaspor’a borçlu olduğunu düşünerek futbolda Somaspor’un başarısının anılması çok çok önemli şeyler bunlar burdan gelip geçenlerin Somasporun futbola neler kattığı ülke futboluna verdikleri futbolumuzun zor günlerden geçtiği bu günlerde yaptıkları çok önemli başarının istikrardan beklentilerden değil neler yapabilirizi iyi bir şekilde uygulayıp dışarıya kulakları tıkayıp çalışarak doğru adımları atarak yapıldığını cümle aleme göstermiş olduğudur. .

Önümüzdeki sezonun Somaspor için emeğinin karşılığını aldığı tribünlerin dolu olduğu bir sezon olsun dileklerinde bulunup başarıların devam edip ikinci lig şampiyonluğunu nasıp olur inşallah temennisinde bulunup başarılar diliyoruz. .Sevgilerle Doğan Gülşen

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN