Somaspor 3.Hazırlık Maçında Kazandı

Somaspor 3.Hazırlık Maçında Kazandı

Yeni sezon hazırlıklarına 5 Temmuz’da kendi tesislerinde start veren Somaspor, üçüncü hazırlık maçını 3.Lig ekibi Ayvalıkgücü Belediyespor ile evinde oynadı.

Siyah-beyazlılar ilk hazırlık maçını yine Ayvalıkgücü Belediyespor ile evinde oynamış ve karşılaşma 1-1 berabere sonuçlanmıştı. İkinci hazırlık maçını 1.Lig ekiplerinden Altınorduspor ile deplasmanda oynayan Somaspor karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrılmıştı.

Burhanettin Basatemür önderliğindeki ekibimiz üçüncü hazırlık maçını yine Ayvalıkgücü Belediyespor ile evinde oynadı.

Ercan Soylu, Mehmet Öztürk ve Evren Alkan hakem triosununu yönettiği maç TFF Belediye Tesislerinde oynandı. Tüm oyuncularımızın süre aldığı maçta ekibimiz ilk yarısı golsüz geçilen karşılaşmada ikinci yarıda Baha Kısacık ve Oğuzhan Yıldırım’ın golleriyle karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Somaspor, 10 gün sürecek olan 3.hazırlık dönemi için 22 Temmuz’da Bolu’ya hareket edecek.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN