Bu Takımın Bir Parçası Olmaktan Gurur Duyuyorum

Bu Takımın Bir Parçası Olmaktan Gurur Duyuyorum

Somaspor’un başarılı savunma oyuncusu Mustafa Şengül, “Bu takımın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Takımımın başarılı olabilmesi için sahada elimden gelenin en iyisini vererek mücadele edeceğim.” dedi.

Somaspor’un geçen sezonki kadrosunda banko yer alan üç Soma’lı oyuncu; Tunay Meral, Ali Akkuş ve Mustafa Şengül vardı.

Tunay Meral ve Ali Akkuş’un takımdan ayrılmasıyla beraber takımda kalan tek Soma’lı oyuncu Mustafa Şengül oldu.

Oynadığı başarılı futboluyla teknik direktör Burhanettin Basatemür’ün prensi olan yetenekli oyuncu Mustafa Şengül, yeni sezon öncesinde bloğumuza açıklamalarda bulundu.

Takımın Bir Parçası Olmaktan Gurur Duyuyorum

Somaspor formasını giydiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Mustafa Şengül, “Yeni sezon hazırlıklarına tesislerimizde başladık. Gün gün daha iyiye doğru gidiyoruz. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu yılda eksiklerimin üstüne gidip hocalarımla beraber gelişimime devam etmek istiyorum. Daha çok fiziksel ve oyun olarak eksik olduğum noktaların özellikle üstünde duruyorum. Hedeflerim var, öncelik olarak bu sezonu sakatlıksız geçirmek tabi bunun içinde iyi bir kamp dönemi geçirmek. Sonrasında inşallah çalışmalarımın bir sonucu olarak üst liglerde oynamak istiyorum.

Ama şuan için önceliğim tabii ki kulübüm Somaspor. Bu takımın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Takım olarak başarılı olup sonrasında bireysel hedeflerime ulaşmayı amaçlıyorum. İnşallah her şey düşündüğümüz gibi olur.”diye konuştu.

Evet, alt yapıdan takıma kazandırılan Mustafa Şengül için; ” Ne iş verirsen yaparım hocam”ın vücut bulmuş hâli diyebiliriz.. Yerli futbolcuların mumla arandığı takımlarda o artık bizim için kocaman bir yürek, bu sene de üstüne koyacak ve hem bizi hemde kendini kurtaracak vesselam..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN