Zaferspor’lu Kızlarımızdan Farklı Başlangıç

Zaferspor’lu Kızlarımızdan Farklı Başlangıç

Manisa İli Kızlar U-13 ve U-15 şampiyonasının ilk gününde Akhisar Gücü takımı ile karşılaşan Zaferspor her iki kategoride de rakiplerine üstünlük sağladı.

Manisa 8 Eylül sahasında oynanan müsabakalarda Manisa Amatör Spor kulüpleri Başkanı Erol Timur ve İl Temsilcisi Behçet Atlı’nın turnuva açış konuşması ve çiçek takdimi ile başlayan maçlar izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Ezgi Belge, “Kulübümüz Geleceğe Yatırım Yapıyor”

Medigün Zafer Spor U13 takımı Teknik Sorumlusu Ezgi Belge “Kulübümüz yeni bir oluşum içerisinde ve geleceğe yatırım yapıyor. Sporcularımın bugün oynadıkları oyundan ve aldıkları skordan son derece memnun oldum.” Dedi.

Meltem Uygeç, “Sporcularım Bana Güzel Hediye Verdi”

U-15 takımı Teknik Sorumlusu Meltem Uygeç “Kulüp yönetimimize bizlere güvenerek bu görevlere getirdiği için teşekkür ederiz. Bugün diplomamı aldım ve ilk resmi maçıma çıktım, sporcularım bana çok güzel bir diploma hediyesi verdi. Bizler de bu kulübe onların yaşlarında geldik ve bu günleri gördük. Daha güzel günler göreceğimize sonsuz inancım var.” Dedi.

Takımlarımız Cuma günü Uşak Belediye Spor takımları ile karşılaşacak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN