Kaymakamlık Futbol Turnuva Enleri

Kaymakamlık Futbol Turnuva Enleri

30 Haziran’da iki İmbat takımının final karşılaşmasıyla sona eren Kaymakamlık Futbol Turnuva enleri

23 Takımın katılımıyla 51 gün süren ve Spor Toto Süper Lig hakemlerimizden Çağlar Uyarcan‘ın düdük çaldığı turnuva finalinde İmbat Egespor’u normal süresi 1-1 biten maçın uzatma bölümünde bulduğu gollerle 3-2 mağlup eden İmbat Madenciliğin şampiyonluğu ile neticelenen  ”28.Soma Kaymakamlık Futbol Turnuva” enlerini Mahallemizin Delisi Laz İbo yaptı.

Her zamanki gibi noktası ve virgülüne dokunmadığımız Laz İbo’nun, turnuva ile ilgili son yazısı ”Turnuva Enleri” ile ilgili oldu. ”Kim bu Mahallenin Delisi?”ne cevap arıyorsanız  buraya tıklayınız!

MAHALLENİN DELİSİ LAZ İBO

Evetttt sevgılı abilerim kardeslerimmmm hemen hemen 71 maçın 66’sını seyretme fırsatı buldugum karşılaşmalar sonrasinda  klasik turnuva ENLERİNİ belirteyim dedim…..

EVETTTTT GELELİM TURNUVAMIZIN EN lerine:

EN CENTİLMEN OLAYI : Hasan Burak rakip takım sakat verip eksilince değişiklik hakkı kalmadığı için kenara gelen Hasan BURAK tebrikler kardeşim. teşekkürler

TURNUVANIN SÜPRİZİ: Valla tek kötü tarafı buydu turnuvanın süprizsiz ilerledi.. Belki Huzurevi takımının grupdan çıkamaması süpriz sayılabilir.. 😢

TURNUVADA FARK YARATAN YENİ OYUNCULAR :

Yargı Gücünden Furkan
Millî Eğitim den Fevzi Örpen
Nakliyecilerden Mert
Ticaret Odasından İsmail Serhat Yusuf ve Emrah
Eli1-l den TUGAY
İmbat Ege den Kaan .. İmbatdan Ercan Mutlu Murat Aksoy, Emre Ocak, Demirexport’tan Metin Şengül ve Ulaş
İlk senelerinde bize çok güzel anlar yaşattılar harika oyunlarını güzel goller ve iyi ahlakları ile hepimizden alkış aldılar tebrikler gençler… ( iptal olan turnuvayı baz almadım)..

TURNUVAMIZIN ABİLERİ :

İlerlemiş yaşında turnuvamıza renk katan saygı değer abilerimizi de ONURE EDELİM.. yaş sırasına göre😀😀😀
CELAL ABİ,
ÇİLLİ REİS
YASİN ABİ
HALİL ABİ
BÜLENT HOCA
MUTLU HOCA
VE İLKER ABİMİZE de saygılar sunuyor güzel dirençli ve sağlam mücadeleleri için teşekkür ediyoruz..

TURNUVANIN EN KOMİK OLAYI :

CENGİZ cengiz CENGİZ sen beni güldürdün Rabbim de seni güldürsün Cengiz.. Bile istiye seçdiği takımdan tarihi fark yiyen cengiz hala gülesim geliyo yazarken teşşekürler kardeşim.

TURNUVANIN GOL MAKİNELERİ :

Alper, Emre Ocak, Furkan ve orta saha oyuncusu olmasına rağmen Metin Şengül çok şık ve güzel goller için hepinizin ayağına sağlık teşekkür beyler..

TURNUVANIN EN ÇOK KOŞAN ADAMI :

Tartışmam kimseyle bu alanı tebrikler Raşit Çakır

TURNUVANIN EN DEĞERLİ OYUNCULARI :

Metin Şengül ve İsmail Kavruk evet herkesin performansı iyidi bu ikisi mükemmeldi..

EN BAŞARILI KURUM :

Özellikle İmbat Ege takımının başarısı sebebiyle ve iki takımına final başarısı olması sebebiyle İMBAT MADENCİLİK kurumunu alkışlıyoruz.. fakat yine de olaylar olmasaydı da DEMİREXPORT ve İMBAT finali görebilirmiydik acaba diye düşünmeden edemiyoruz..

TURNUVANIN HAKEMİ :

H. FURKAN ACAR yolun açık olsun güzel kardeşim başarılar dilerim kariyerinde inşallah şampiyonlar ligi maçı yöneteceğin günleri görürüz. tebrikler güzel kardeşim başarılar..

TURNUVANIN KALECİSİ :

Valla Arslan abi kusura bakma emeğine saygım sonsuz ama buranın hakkı kesinlikle SEFAAAA. bravo Sefa başarılar kardeşim.

TURNUVANIN TEKNİK DİREKTÖRÜ :

CANER ŞEN başarılı hocamız kardeşlerine kendini sevdirmiş belli onlarda ona 2. lik hediye etti başarılar abim.

TURNUVANIN EN İSTEMEDİĞİMİZ OLAYLARI :

Yaşanan büyük küçük sakatlıklar. ya abi somamızda bi turnuva var eğlenebildiğimiz tam zamanı geliyo hadi diyoz çat gitti yani bunu kim yaşadıysa çok üzüldük.. herkese çok geçmiş olsun.. Bide şu hakem üzerinden tartışma çıkartıp taaaa yönetime kadar uzanan çirkin olaylar.. ya beyler bu çocuklar 1 kişi maç yönetiyo daha gençler yan hakem yok biraz daha sabırlı olursak daha iyi olur..

VE VE VE VE GELELİM TURNUVANIN EN İYİ 9’una :

Önceden belirteyim öle bi kadrodaki beke falan gerek duymadan iki stoper 3 orta saha ve 3 forvetli kadro kurdum… ona göre değerlendirin.

KALECİ :

Abi ben bu konuyu tartışmam kimseyle bana kalede en çok güven veren SEFAAAAA başarılar kardeşim.

STOPER :

İmbat Ege den KAAN soğuk kanlılık yerinde ve sağlam müdahaleleriyle Ege takımının buraya kadar gelmesinde ki en büyük faktördün aferin kardeşim..

STOPER :

İmbatdan ERCANNN hızlı güçlü ve müdahaleleri çok sağlam tebrikler ercann başarılar kardeşim..

ÖN LİBERO :

ÇAĞLARRRRRRRRRRRR bu kadar hırs bu kadar zamanında ve sağlam müdahale aferin çağlar başarılar kardeşim..



ORTA SAHA (8): VE VE VE METİNNN ŞENGÜLLLLL

Onun çocukluğundan beri hayranlıkla izlerim maç boyu hiç sesi çıkmaz bütün takımı yönlendiririr inanılmaz bi pas becerisi.. adam pas yapacak kimseyi bulamadığında son çare şut atar ona rağmen 10 golün üzerinde golü var. daha da olurdu kesin ama malumm sebeplerden yarım kaldı tebrikler beyfendi kişilik tebrikler adam gibi adam Metin Şengül başarılar..

ORTA SAHA (10) : AKSSSSSSSSOY

Ama Murat olanından abisini de bu sene güzel oyunu harika golleri ve çalım yeteneğiyle gölge de bırakdı.. fazla bi yetenek.. çelimsiz bi vucut ama fazla bi direnç tebrikler AKSSS başarılar kardeşim..

SAĞ AÇIK FORVET : İSMAİL KAVRUK

Ya dokunsan kırılacak gibi oynuyo ama oynuyo beyinle ayağın birlikde hareket ettiğinin en büyük örneği hani derler ya 1 saniye erken düşünüyo herkesden diye tam da böle biri aferin KAVRUK harikasın kardeşim..

SOL AÇIK FORVET :

ALPER bitmek tükenmek bilmeyen enerji.. adam kendi bile ne yapacağını bilmediği için önlem alınması çok zor biri. golün her türlüsünü atan ALPERRR aferin apo tebrikler..

PİVOT FORVET:

Emre çok başarılıydın hakettinde kadroya girmeyi ama bu takıma sırtı dönük adam lazımm.. CURA sende iyidin ama biraz daha beceriklisi lazım.. yaşınıda yeni öğrendim bu yaşda bu performans ayakda alkışlanır tebrikler ULAŞŞŞ beyfendi kişiliği ve harika performansıyla aradığım forvet bu.. ayağına sağlık teşekkürler kardeşim…

Evet arkadaşlar bu sezonda acısıyla tatlısıyla bitti .. Şampiyon takımı ve yukarıda ki ismi geçen geçmeyen herkesi tebrik ediyorum… herşeyiyle bi turnuvamızın daha sonuna geldik.. emeği geçen başda turnuva yöneticileri olmak üzere kurum yöneticilerimiz ve spor sever sponsor esnafımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum hepimizin emeğine sağlık. MAHALLENİZİN DELİSİ ve ABİSİ LAZ İBO..

# Tüm yazılarına göz at!.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN