Turgutalpspor, Kırkağaç ile Hazırlık Maçı Oynadı.

Turgutalpspor, Kırkağaç ile Hazırlık Maçı Oynadı.

Manisa 1.Amatör Lig temsilcimiz Turgutalpspor, eksikleri görme adına deplasmanda hazırlık maçında karşılaştığı Süper Amatör Lig ekibi Kırkağaç’a 5-0 mağlup oldu

Manisa Mustafa Gülten 1.Amatör Lig Akhisar Grubunda açılış maçında Akhisargücü‘nü deplasmanda Boran Yüksel ve Oğuzhan Karslı’nın golleriyle 2-0 mağlup eden Turgutalpspor, bay geçtiği ikinci haftayı Kırkağaç Acaridmanyurdu ile hazırlık maçı yaparak değerlendirdi.

Şair Eşref Stadı’nda oynanan ve ilk yarısı 1-0 biten maçta Kırkağaç Acaridmanyurdu’nun gollerini Onur Tekgöz (2), Muhammet Kavak (2) ve Sefa Okan attı.

3.Hafta Sazoba deplasmanında 3 puan mücadelesi verecek

Sezona Akhisargücü galibiyeti ile iyi bir başlangıç yapan Pomaklar, bay geçtiği ikinci haftanın ardından ligdeki üçüncü maçını 15 Ekim Pazar günü deplasmanda Sazobaspor ile oynayacak.

somadaspor

Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN