Kastamonuspor-Somaspor Maç Önü

Kastamonuspor-Somaspor Maç Önü

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7.hafta öncesi Somasporumuz ile ilgili son blog yazımızı Kastamonuspor-Somaspor maç önü yazısıyla bitirelim

Ligdeki üçüncü beraberliğini geçtiğimiz hafta son 10 dakikasına 3-1 önde girdiği İnegölspor maçında 3-3’lük skorla alan Somaspor, yarın bir maç eksiğine rağmen 13 puanla hemen üstümüzde yer alan Kastamonuspor ile karşı karşıya gelecek.

Oynadıkları maçlarda rakiplerine üç puan sevinci yaşatmayan iki takım bu maçların verdiği moralle sahadaki yerlerini alacakken her iki takımda cezalı veya önemli bir eksik bulunmuyor.

Kastamonuspor’da yakından tanıdığımız üç isim var

Takımlarında bizlerinde çok ama çok yakından tanıdığı üç isim Özgür Bayer, Ali Akkuş ve Yusuf Türk var.. Ali Akkuş ve Yusuf Türk Somaspor forması altında ter dökmüş iki isim olurken, takımın yardımcı hocası Özgür Bayer yıllarca Soma Linyitspor formasını giymiş ve bizleri de yakından tanıyan bir isim. Bu üç isim yarın bize karşı takımlarının başarısı için mücadele edecek.

Fethiyespor-Somaspor Karşılaşmanın Hakemi Berkay Erdemir

Kastamonuspor-Somaspor maçını Hakan Ülker yönetecek.

8 Ekim Pazar günü saat 15:00’da Kastamonu Gazi Stadı’nda oynanacak Kastamonuspor-Somaspor mücadelesini Muğla bölgesinden klasman hakemi Hakan Ülker yönetecek. Ülker’in yardımcılıklarını Melih Kurtuluş ve Baykal Tuna yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Berk Çekal görev alacak.

3 OYUNCUMUZ KART SINIRINDA

Kastamonuspor-Somaspor maçı öncesi Tunay ve Oğuzhan kart sınırında!

Somaspor’da Kastamonuspor maçı öncesi 3 sarı kart sınırında bulunan Tunay Meral ve Oğuzhan Ayaydın, Pazar günkü maçta kart görmesi halinde 8.hafta sahamızda Iğdır FK ile oynayacağımız maçta cezalı duruma düşecekler.

Kastamonuspor-Somaspor maçı Youtube kanalında canlı yayınlanacak.

Özellikle Soma’lı sporseverlerin maç yayınıyla ilgili merakını giderme açısından Pazar günü Gazi Stadında oynanacak Kastamonuspor-Somaspor karşılaşması GMG Kastamonuspor TV YouTube kanalından canlı yayınlanacak.

Burhanettin Basatemür

Burhanettin Basatemür: ”Çekincemiz yok!”

Somaspor teknik direktörü Burhanettin Basatemür, hafta içi Youtube Spor kanalına verdiği demeçte, “Bizim için içerde veya dışarıda oynamamız çok fark etmiyor. Deplasmanda daha iyiyiz. Herhangi bir çekincemiz yok. Ancak iyi bir takıma karşı oynayacağız. Seyir zevki yüksek, mücadele dolu bir maç olacak’’diye değerlendirdi.

Somaspor

Sökün Atın!

Maç yazısını sporcu arkadaşlarıma ithafen; Soma Linyitspor’la 2.ligde mücadele ettiğimiz 1998’li yıllarda rahmetli Tevfik Lav hocamın maç konuşmasının sonunda elini sert bir şekilde tahtaya vurarak, aşağıdaki sarf ettiği şu cümlelerle noktalayalım.

‘’Arkadaşlar! Vücudunuzda davaya inanmayan bir uzvunuz varsa, saçınızın telinden ayak tırnağınıza kadar; SÖKÜN ATIN!’’ Başarılar Arslan Parçaları…SİYAH-BEYAZ DEVAM..
somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN