T.Odası Sonradan, İmbat Tecrübesiyle..

T.Odası Sonradan, İmbat Tecrübesiyle..

Çeyrek Finalde ilk maç Ticaret Odası 2 ve Öğretmenler Birliği arasında oynandı. Maça Öğretmenler Birliği atak, Ticaret Odası 2  tutuk başladı.

MAHALLENİN DELİSİ

İlerde Rafet-Faik top tutamıyor, ortada Burak alduğı her topu kaptırıyor, defansta ”Fatih Kaya harici top oynayan yok” derken, Faik abi çok şık bir gol attı.

Öğretmenler ayağa güzel paslarla set oyununu güzel oynayarak maçı rakip alana yıktığı dakikalarda Yasin.. Yasin .. Yasinn! öyle toplar çıkardı ki kenarda kaç kere ”bravo Yasin” dediğimi hatırlamıyorum.

İlk yarı böyle bitecek derken Serhat’ın Burak’a yaptığı faul de ortalık gerildi. Sahada kötü oynayan Burak tartışma başlatınca Serhat’ın üzerine yürüdü bir diz darbesi oldu Emrah hoca gelip ayırmak maksadıyla biraz sert ittirince iki oyuncuda kırmızı kart gördü.

Karşılıklı kartlardan sonra ikinci yarıda Ticaret Odası 2 Metin’i sağ açığa alarak Faik in yerine de Yücel girince meyvesini hemen aldılar ve Yücel 2. golü attı. Yediği ikinci golden sonra gardı iyice düşen Öğretmenler, kalesinde Metin’le gol bulmaya devam edince maç 6-1 Ticaret Odası 2 lehine bitti. Yarı finalde başarılar diliyoruz..
NOT: Bence Emrah hocanın kırmızı kartı ağırdı. Öğretmeler en iyi oyuncusunu erkenden kaybedince gardı düştü . Seneye daha iyi hazırlanıp özellikle de gol yedikten sonra disiplinden kopmadan oynamaları lazım teşekkür ediyoruz




İMBAT TECRÜBESİYLE KAZANDI .
İkinci maçta ise İmbat gecen sene yarı finalde elendiği Devlet Hastahanesiyle karşılaştı.
Maça kontrollü başlayan iki ekibin mücadelesinde perdeyi açan oyuncu serbest vuruştan Bülent hoca oldu:1-0
Golden beş dakika sonra çizgide Bülent hocanın vurmak üzere olduğu topa, Oğuz kafasını sokunca hakem direkt kırmızı kartını gösterdi. Bence gereksiz bir kırmızıydı. Lakin hakem kararı saygı duymak gerekir.
İmbatın oyuncu ve kenar yönetiminin bu kadar itirazına anlam veremedim. Sonuçta karar değişmeyecek hakem tatil ederim demesine rağmen ortalık curcuna yerine dönmesine anlama veremedim.
İlk yarı böyle son bulunca ikinci yarıya bir kişi eksik olan İmbat önce İlker Çaķır ve Yücel’in yerini değiştirip Oģuz’a ve Kerim’e önlem aldı.

Daha sonra Cura ve Yusuf hocanın yerini değiştirip forvete Yusuf hocayı çekince meyvesini aldı ve kontradan önce ikinci golü buldu. Daha sonra Yusuf hocanın alıp götürdüğü bütün pozisyonlar gol oldu ve İlker abi, Yücel, Can ve özellikle Yusuf hocanın yıldızlaştığı maçta maç 5 0 imbat lehine sonuçlandı.
İmbata yarı finalde başarılar, Hastahane takımına da teşekkür ediyoruz .

NOT: Maçın belkide kırılma anıydı maç 2 0 iken Kerimin altı pas içinde vurduğu topu, Erol taça çeldi.. Taçtan gelen topu Yücel çizgiden uçan kafayla uzaklaştırdı ve bu top Yusuf hocanın önünde kaldı ve 3 0 oldu maç ..
Erol, Yücel ve Yusuf’un bu anı maçı imbata rahat kazandırdı..
Hastahane takımının bu oyunu geçen seneden beri en kötü maçıydı diyebilirim. Emrah abi, Kerim ve Harun dan başka kimse düzgün oynayamadı ama yinede bu zamana kadar ki verdiği mücadeleden dolayı teşekkür ediyoruz .

Saygılarımla.. Laz İbo

Mahallenin Delisinin Diğer Yazıları:

T.Odası Sonradan, İmbat Tecrübesiyle..
5.Haftanın Enleri..
Devlet Hastanesi ve Öğretmenler Birliği Çeyrek Finalde
4.Haftanın Enleri.
Biz Futbol Konuşalım!
Devlet Hastanesi-Eğitim Gücü ve Öğretmenler Birliği-Eli 2 Maçları..
Buda Oldu!
C-Grubunda Sıralama Belli Oldu Gibi..
3.Haftanın ”EN”leri..
Erken Çeyrek Final 
2.Haftanın Enleri, Göze Çarpanlar..
Yine Söz Favorilerde
Favoriler Kazandı
Seyredemeyenler, Çok Şey Kaçırdınız!
Oynanan Güzel Futbol, Soğuk Havada İçimizi Isıttı!
Mahallenin Delisi Kısa Kesti!
Zorluk Derecesi Yüksek Maçlar
1.Haftanın Enleri, Göze Çarpanlar
Kaymakamlık-Öğr.Birliği ve D.Export-Hak-İş Maçları
Süpriz Olmadı
Seyir Zevki Yüksek Maçlar
Bol Gollü Maçlar Seyrettik
Kim Bu Mahallenin Delisi?

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN