Somaspor, Psikolojik Performans Danışmanı Gökhan Arıkan’ı Göreve Getirdi

Somaspor, Psikolojik Performans Danışmanı Gökhan Arıkan’ı Göreve Getirdi

Futbolun fizik, teknik ve taktik yönlerinin yanısıra psikolojik faktörlerini de göz ardı etmeyen Somaspor, Psikolojik Performans Danışmanı Gökhan Arıkan’ı göreve getirdi.

Lisans eğitiminin ardından, 3 yıl süren Psikoterapi eğitimini bitiren ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun açtığı Psikolojik Performans Danışmanlığı kursuna kabul edilerek kursu başarı ile tamamlayan Gökhan Arıkan, bu sene Somaspor sporcularına psikolojik beceriler (motivasyon, konsantrasyon, zihinsel antrenman, dikkat, hedef belirleme, iletişim, takım dinamikleri v.b) ve bu becerilerin geliştirilmesi yolunda destek verecek.

Profosyonelce Hareket Etmek Zorundayız”Profosyonelce Hareket Etmek Zorundayız”

Konuyla ilgili Somaspor Kulüp yöneticisi Hakkı Gültekin, Profosyonel takımın profosyonelce düşünüp hareket etme yolunda hızlı mesafe kat ettiklerini ve bunun örneği olarak ta ilk önce Atletik Performans Antrenörü olarak göreve Erencan Eren‘i getirerek başladıklarını söyledi. Gültekin, ”Atletik Performans Antrenörü’nün ardından sporcularımıza psikolojik beceriler (motivasyon, konsantrasyon, zihinsel antrenman, dikkat, hedef belirleme, iletişim, takım dinamikleri v.b) ve bu becerilerin geliştirilmesi yolunda Psikolojik Performans Danışmanı Gökhan Arıkan’ı göreve getirdik.”dedi.

SUAT GÜNDOĞAN

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN