Somaspor’da, Performans Antrenörü Olarak Göreve Erencan Eren Getirildi.

Somaspor’da, Performans Antrenörü Olarak Göreve  Erencan Eren Getirildi.

Somaspor’da, Atletik Performans Antrenörü olarak göreve Erencan Eren getirildi.

Siyah-beyazlı ekibimiz, genel antrenman bilgisi ve bireysel antrenörlük performans testleriyle sporcuda kuvvet, güç, çeviklik stabilizasyon, mobilite, esneklik gibi eksikleri görüp yorumlayarak antrenman programlarını şekillenmesi amacıyla Atletik Performans Antrenörü olarak göreve Erencan Eren‘i getirdi.

Somaspor’da, Performans Antrenörü olarak göreve Erencan Eren’i Getirildi

Erencan Eren kim? Kısaca Erencan hocamızı kendi ağzıyla tanıyalım..

Çanakkale-Bigalıyım. Lisans eğitimimi Celal Bayar üniversitesi spor bilimler fakültesinde hem beden eğitimi öğretmenliği hem de futbol Antrenörlüğü bölümlerini aynı anda okuyarak tamamladım. 2020 Mezunuyum. 2021 ile beraber Konya Selçuk üniversitesi antrenörlük eğitimi , hareket ve antrenman anabilim dalında Yüksek lisansa başladım eğitimim devam etmektedir.

Antrenörlük hayatıma 2017 da Manisa Altınordu futbol okulunda başladım daha sonra sırasıyla Manisa FK U17-19 yardımcı antrenörü olarak çalıştım , sonrasında Akhisarspor U15 de yardımcı antrenör olarak üniversite stajımı tamamladım.

İlk A takım deneyimim 2019 da bal ligi takımlarından Manisa Yunusemre Belediyespor’da Serol Emlek ‘in ekibinde yer alarak başladı , 2020 ile beraber 2.lig takımlarından Bayburt Özel İdare sporda Ali Nail Durmuş’un ekibinde performans antrenörü olarak göreve başladım ve 6 ay kadar orada beraber çalıştık. Geçtiğimiz sezonun devre arasıyla birlikte Levent Kartop’un ekibinde performans antrenörü olarak 1922 Konyaspor da görev aldım ve sezonu orada tamamladım.

3 seneden beri yazları ve sezon içi profesyonel sporcularla birebir, özel antrenman yapmaktayım. Derslerim sezon içi online, yazları ise Alaçatı’da yüz yüze performans kampı düzenleyerek gerçekleştirmekteyim. Birebir çalıştığım bu sporcuların arasında Sivas Belediyespor’dan Timur Kosovalı, Altay’dan Erhan Çelenk, Göztepe’den Ege Özkayımoğlu gibi 2.lig PTT 1.lig ve süper lig’den oyuncular da bulunmaktadır.

Erencan hocamıza başarılar diliyoruz..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN