Niğde Anadolu FK Maç Önü

Niğde Anadolu FK Maç Önü

Futbol hasretimiz 108 gün sonra sezonun ilk maçı olan Niğde Anadolu FK maçı ile sona eriyor..

Corona, seller ve orman yangınlarıyla canımızı bir hayli sıkan sıkıcı haftalar yerini inşallah futbol heyecanı ile dolu bol gollü haftalara bırakır.

Somaspor olarak, daha önce deplasmanlarda başlayıp geride bıraktığımız iki sezonun aksine bu sezonun startını evimizde vereceğiz.. Kupa ve play-off’lar hariç 38 hafta sürecek maç trafiğinde sezona iç sahada oynamanın avantajını iyi kullanıp 3 puanla başlamak en büyük hedefimiz..

Rakip Niğde Anadolu FK..

Sezonun ilk haftasındaki rakibimiz; Altınordu’nun altyapısından yetişen gençlerin tecrübe kazanmaları için kiralık olarak gönderildikleri ancak bu sezon el değiştirerek Galatasaray’ın hazırlayıcı takım konumuna geçen Niğde Anadolu FK..

ERMAN GÜRACARErman Güraçar’la Lige Tutundular

Geçen sezon 2. Lig Beyaz Grup’ta 23.haftaya düşme potasında giren Niğde Anadolu FK, takımın başına Soma’lı teknik adam Erman Güraçar‘ı getirdi. Güraçar, takımın başında sahaya çıktığı 13 karşılaşmada maç başına 1.69’luk bir başarı sağladı ve sezonu 36 puanla 13.sırada tamamlamayı başardı.

Bu sezon el değiştirerek Süper Lig takımı Galatasaray’ın hazırlayıcı takım konumuna geçen 1.900.00 Euro değerindeki Niğde Anadolu FK diğer takımlara göre sezonun startını geç verdi. Erman Güraçar yönetiminde Kocaeli Kartepe Kampında ilk hazırlık maçını Irak Milli takımı ile oynadı. 1-0 geriye düştükleri maçı Recep Türköz’ün 3 golüyle 3-1 kazanma başarısı gösterdiler. İkinci hazırlık maçında ise aynı grupta mücadele edeceğimiz Sakaryaspor ile oynayıp 0-0’lik skorla sahadan ayrıldılar.. Sezonu geç açtıkları için Soma’ya direk Kartepe Kampından bugün (cuma) gelip maça kadar kampa girecekler.

Aşina İki İsim Var

Takımda tanıdığımız iki isim var. Biri geçen sezon İçel İdmanyurdu’nu 1-0 mağlup ettiğimiz maçta oyuna sonradan dahil olan Yılmazcan Taşkıran ve kupada Kahramanmaraşspor’a 2-0 mağlup olduğumuz maçta takımımıza ikinci golü atan Recep Türköz..

Maçı Tarık Güldal Yönetecek

5 Eylül Pazar günü Somaspor-Niğdespor FK arasında oynanacak karşılaşmayı Adana Bölgesi’nden A Klasman Hakemi Tarık Güldal yönetecek Güldal’ın yardımcıları ise Emrah Uluçay (Adana), Nezihi Aytar (Adana) ve 4.hakem Alkan Parsak (Uşak) yapacak..

SOMASPOR NİĞDE ANADOLU MAÇ ÖNÜ

914.500 Euro değerindeki takımımız Somaspor için yenisi olduğumuz bu lig için konuşmak çok erken. Takım olarak ilk hedefimiz toplayabildiğimiz kadar puan toplamak olmalı. Sonrasında önceki sezonlarda olduğu gibi beklentilerimiz kendi kendine belli olacaktır. Evimizde oynadığımız Akhisarspor ve Karşıyaka maçlarındaki oynanan futbol bizleri pekte pozitif yönde etkilememişti. Ancak Niğde Anadolu FK maçı için son provamızı, oynadığı tüm maçlarını kazanan ve mağlubiyet yüzü görmeyen Akhisaspor ile deplasmanda yaptık. Oynanan oyun, hazırlanış ve bitiriliş açısından atılan muhteşem 3 gol ve alınan 3 farklı galibiyet bizleri ziyadesiyle umutlandırdı.

Yazıyı 3.Ligde Şampiyonluğumuz İle Perçinlediğimiz Erokspor Maç Önü Yazımızın Finaliyle Bağlayalım..

3.Lig’deki ikinci sezonumuzun ilk maç önü yazısı ”Esenler Erokspor Maç Önü” idi.. Ve, şuradaki o maç yazısını aşağıda olduğu gibi bağlamıştık. Bu sezonunda ilk maç yazısını yine bu şekilde bağlayalım..

Başta yönetim ve teknik direktör Burhanettin Basatemür önderliğinde, geçen sezon yaşadığımız o güzellikleri yeniden yaşamamız için tek çıkar yol, aynı bütünlüğü ve istikrarı bu sezonda devam ettirip, bu takımı gelebileceği en güzel yere getirmek.. Evimizde oynayacağımız ligin ilk maçında, ayakları yere sağlam basan, istekli-arzulu oyun oynayan, keyif veren, heyecanlandıran, gelecek adına bizleri umutlandıran bir takım görmemiz dileğiyle.. Allah utandırmasın. SİYAH-BEYAZ DEVAM.. Demiştik ve Allah bizi utandırmadı şampiyon olmuştuk. Yine bir sezonun ilk maçı, yine bir maç önü yazısı ve Allah utandırmasın. SİYAH-BEYAZ DEVAM diyoruz…

Birinci Haftanın Programı Şöyle:

Somaspor-Niğde Anadolu Fk
Ankaraspor-İnegölspor
Sarıyer-Ergene Velimeşe Spor
Çorum Fk-Diyarbekir Spor A.Ş
Sivas Belediyespor-Turgutluspor
Bodrumspor A.Ş.-Afjet Afyonspor
Bayburt Özel İdare Spor-Sakaryaspor A.Ş.
Hekimoğlu Trabzon-Etimesgut Belediyespor
Kahramanmaraşspor A.Ş.-Serik Belediyespor
Silahtaroğlu Van Spor Fk-Adıyaman 1954 Spor

Bağlantılı Haberler

Başkandan Niğde Maçı Öncesi Mesaj
Niğde Anadolu FK Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Niğde Anadolu FK Maçının Hazırlıkları Başladı

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN