Somaspor da Erbaaspor Maçı Öncesi İyi ve Kötü Haber

Somaspor da Erbaaspor Maçı Öncesi İyi ve Kötü Haber

3.Grup lideri Somaspor’da, kritik Erbaaspor maçı öncesi bir iyi bir de kötü haber var!

Dün Osmaniyespor FK karşısında galip gelmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecekken uzatmalara 1-0 mağlup giren siyah-beyazlılar, kaptan Nurettin Çağlar‘ın 90.dakikada attığı golle 1 puanı koparmayı başarmıştı.

ENES BAYIR SOMASPORSomaspor, 25 Nisan Pazar günü sahasında Erbaaspor’u ağırlamaya hazırlanırken, bu karşılaşmada son haftaların formda oyuncusu Enes Bayır, 4 sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Diğer taraftan sarı kart sınırında bulunan 2 oyuncumuz, Özcan Aydın ve Umut Koray Öz bu maçta görecekleri olası kartla 34.hafta Isparta 32 Spor deplasmanında cezalı duruma düşecekler.

İyi haberse Erbaaspor’da 3 cezalı oyuncu var. Tokat temsilcisinde, Çarşambaspor maçında kırmızı kart gören Murat Şimşek ve Yaşar Çetin‘in yanı sıra sarı kart sınırında olan ve gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Yağızcan Erdem Somaspor maçında forma giyemeyecek.


Hazırlıklar Ara Verilmeden Başlıyor

Osmaniyespor FK karşısında son dakikada Nurettin’in attığı golüyle sahadan beraberlikle ayrılan Somaspor, Pazar günü karşı karşıya geleceği Erbaaspor maçının hazırlıklarına ara vermeden bugün başlayacak.


İşi Pazar Günü Erbaaspor Maçı İle Bitireceğiz” İşi Pazar Günü Erbaaspor Maçı İle Bitireceğiz.”

Öte yandan Osmaniyespor FK maçının ardından açıklamalarda bulunan Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür “Osmaniyespor grubumuzun iyi takımlarından biri. Deplasmanda olmamıza rağmen çok sayıda pozisyon bulduk. Ancak sadece birini değerlendirebildik. Buna rağmen aldığımız puan bizi hedefimize bir adım daha yaklaştırdı. İnşallah bu işi Pazar günü oynanacak Erbaaspor maçı ile bitireceğiz.
Enes 4.sarı kartı gördüğü için cezalı duruma düştü. Onun dışında şimdilik eksiğimiz yok” dedi.

İlgili Bağlantılar;

Erbaaspor Maçını Çantada Keklik Görmüştüm
Erbaaspor Maçı Beklediğimizden de Zor Geçti
Erbaaspor 2-2 Somaspor
Lider Somaspor, Erbaaspor Maç Saatini Beklemeye Başladı
Somaspor’un, Ebaaspor İle Oynayacağı Maça Uğurlu Hakem Atandı
Somaspor’un Erbaaspor Maçı Öncesi Test Sonuçları Belli Oldu
Lider Somaspor’da, Sakat, Cezalı ve Sınırdaki Oyuncular Can Sıkıyor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN