Erbaaspor Maçı Beklediğimizden de Zor Geçti

Erbaaspor Maçı Beklediğimizden de Zor Geçti

Topladığı 32 puanla 3.Grupta zirvede yer alan Somaspor’da, Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür Erbaaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

 

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, TFF 3.Lig 3.Grup 16.haftasında Erbaaspor ile deplasmanda oynanan ve 2-2 berabere biten maçın bekledikleri gibi hatta beklediklerinden de zor geçtiğini söyledi.

Basatemür, bloğumuza yaptığı açıklamada, Rakibin ligdeki zor konumu ve ligin son maçıymış gibi çok koşup çok mücadele ettiklerini, tüm kulübe ve oyuncularıyla her yola başvurdukları vurgulayarak;

”Biz ise 15 maçtır ilk defa istediklerimizi sahaya yansıtamadığımız bir gündü. Tüm oyuncularımızın canı sağ olsun. Arada böyle günler olacaktır. Ona rağmen oyunu bırakmadılar ve beraberliği son bölümde sağladılar. Hepsini tebrik ediyorum. Maç 1~1 iken kaçırdığımız penaltı aslında maçın kırılma anlarından biriydi. Ancak bu da futbolun içinde olan bir şey. Biz bu maçtan gerekli dersleri çıkarıp yolumuza devam edeceğiz.”diye ekledi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN