Somaspor’un Erbaaspor Maçı Öncesi Test Sonuçları Belli Oldu

Somaspor’un Erbaaspor Maçı Öncesi Test Sonuçları Belli Oldu

TFF 3.Lig 3.Grup’un 16. haftasında deplasmanda Erbaaspor ile karşılaşacak grup lideri Somaspor’da, teknik heyet, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarına korona virüs (Covid-19) testi yapıldı.

İşte Somaspor Kulübünden konu ile ilgili yapılan açıklama:

 

Somaspor Futbol Takımı oyuncularımız, teknik heyetimiz, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımız için bu sabah (27 Aralık) yapılan Covid 19 PCR testleri sonuçlanmış ve tüm testler NEGATİF çıkmıştır”denildi.

Erbaaspor Yolculuğu Yarın

 

Siyah-beyazlılar, 30 Aralık  Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı maç için 29 Aralık Salı günü yolculuk yapacaktı. Ancak o tarihte Samsun’a uçak olmadığı için yarın (p.tesi) hava yolu ile Samsun -Çarşamba havalimanına oradan da karayolu ile Erbaa’ya hareket edecek.

İki Eksik Var!

 

Maç kadrosunda dört sarı kart cezalısı Oğuzhan Yıldırım ve sakat olan Onur Ulaş yer almayacak. Daha önce sakatlıkları bulunan Emre Tekin Pınar ve Umut Koray Öz ise maç kadrosunda yer aldı.

 



RAMAZAN DOĞANAY

Ramazan Doğanay’la 4.Kez

30 Aralık Çarşamba günü saat 13:00’de Erbaa İlçe Stadı’nda oynanacak olan mücadeleyi Konya Bölgesi Klasman hakemlerinden Ramazan Doğanay yönetecek.

Doğanay’ın yardımcıları ise Mehmet Büyükyılmaz (Konya), Metin Uçar (Konya) ve Mertcan Ölmez (Burdur) olacak.. Orta hakem Ramazan Doğanay 2017 yılında Bandırma Etispor ile deplasmanda, Bölgesel Amatör Lig 8.Grup 20.haftasında yakın takipçimiz Yıldırım Belediyespor ile evimizde ve son olarak 1 Kasım 2020 Pazar günü Emre Tekin Pınar ve Özcan Aydın‘ın golleriyle deplasmanda 2-0 galip geldiğimiz Arhavispor  maçlarını yönetti.

İlgili Haberler;

Osmaniyespor FK Maçı Öncesi Test Sonuçları
Somaspor’da 2. Koronavirüs Vakası!
Somaspor’da Virüs Şoku Yaşanıyor!



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN