Somaspor’un, Ebaaspor İle Oynayacağı Maça Uğurlu Hakem Atandı

Somaspor’un, Ebaaspor İle Oynayacağı Maça Uğurlu Hakem Atandı

Somaspor’un 16.hafta Erbaaspor ile oynayacağı karşılaşmayı Konya Bölgesi Klasman hakemi yönetecek.

Misli.com 3.Lig 3.Grup’ta 31 puanla lider durumda yer alan Somaspor, 16.hafta karşılaşmasında deplasmanda 10 puanla 14.sırada yer alan Tokat temsilcisi Erbaaspor‘un konuğu olacak.

30 Aralık Pazar günü saat 13:00’de Erbaa İlçe Stadı’nda oynanacak olan mücadeleyi Konya Bölgesi Klasman hakemlerinden Ramazan Doğanay yönetecek.

Doğanay’ın yardımcıları ise Mehmet Büyükyılmaz (Konya), Metin Uçar (Konya) ve Mertcan Ölmez (Burdur) olacak..



Ramazan Doğanay İle Maç Kaybetmedik!

Karşılaşmanın yardımcı hakemleri ilk defa Somaspor’un maçına çıkarken, orta hakem Ramazan Doğanay ile daha önce 3  maç oynadık.

Ramazan Doğanay ile ilk maçımızı 2017 yılında Bandırma Etispor ile deplasmanda oynadık ve karşılaşmadan Murat Çağlar’ın iki güzel golüyle 2-0 galip ayrıldık.

Doğanay’la ikinci maçımızı Spor Toto BAL Bölgesel Amatör Lig 8.Grup 20.haftasında yakın takipçimiz Yıldırım Belediyespor ile müthiş taraftar topluluğu önünde Atatürk Stadında oynadık. Zorluk derecesi yüksek karşılaşmayı Toma Tabatadze (2) ve Yusuf Demir’in golleriyle 3-1 kazanmıştık. (yukarıdaki foto orta hakem)

En son maçımızı 1 Kasım 2020 Pazar günü Emre Tekin Pınar ve Özcan Aydın‘ın golleriyle 2-0 galip geldiğimiz Arhavispor  deplasmanında yönetti.

Umarız Doğanay hocamız Erbaaspor maçında da uğurlu gelir ve onunla maç kazanma alışkanlığımız devam eder:))



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN