Lider Somaspor, Erbaaspor Maç Saatini Beklemeye Başladı

Lider Somaspor, Erbaaspor Maç Saatini Beklemeye Başladı

16.Hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olacağı Erbaaspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Somaspor’lu futbolcular, kaldıkları otelde maç saatini beklemeye başladı.

 

3.Lig 3.Grupta 31 puanla zirvede yer alan Somaspor Teknik Direktör Burhanettin Basatemür nezaretinde Erbaaspor karşılaşması hazırlıklarını Erbaaspor İlçe Stadında yaptığı ter antrenmanıyla tamamladı.

İki Eksik Var!

Maç kadrosunda dört sarı kart cezalısı Oğuzhan Yıldırım ve sakat olan Onur Ulaş yer almayacak. Daha önce sakatlıkları bulunan Emre Tekin Pınar ve Umut Koray Öz ise maç kadrosunda yer aldı.

”Genç ve Çok Koşan Takıma Karşı Oynayacağız”

Erbaaspor maçına hazır olduklarını ifade eden Teknik Direktör Burhanettin Basatemür, “Bugün son çalışmamızı yaptık. Erbaa takımı genç çok koşan ve iyi mücadele eden bir takım. Kesinlikle zor bir maç bizi bekliyor. Biz her zaman olduğu gibi rakipten ziyade kendimize bakıyoruz. Çünkü önemli olan bizim sahada neler yapacağımız. Sonucu büyük ölçüde belirleyecek olan da bu olacaktır yani bizim performansımız. Cezalı Oğuzhan ve ilk yarıyı kapatan Onur dışında eksiğimiz yok. İnşallah Somamızı mutlu edecek bir skorla buradan döneriz” dedi.



Rakibimizin İç Saha Karnesini İrdelediğimizde

10 puanla 14.sırada yer alan Tokat temsilcisi, içeride oynadığı 7 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik 5’te mağlubiyet almış. Tek galibiyetlerini 5.hafta Yunus ve Yusuf’un golleriyle Osmaniyespor FK’yı 2-0 mağlup ederek almış. Mavi-beyazlı ekip içerde oynadığı maçlarda 4 gol atıp 9 gol yemiş..

Yarın  Erbaa İlçe Stadı’nda oynanacak olan mücadeleyi Konya Bölgesi Klasman hakemlerinden Ramazan Doğanay yönetecek. Karşılaşma saat 13.00’de başlayacak.

Grupta Tek Maç Vardı.

16.Haftanın açılış maçı İstanbul Vefa Stadı’nda 27 puanla 4.sırada yer alan Esenler Erokspor ile, 8 puanla son sırada yer alan Arhavispor arasında oynandı. Karşılaşmayı Esenler Erokspor, 33.dakikada Taygun Vurgun‘un golüyle 1-0 kazandı. Puanını 30’a çıkaran Esenler Erokspor maç fazlasıyla lider Somaspor’un 1 puan eksiğiyle ikinci sırada yer aldı. Arhavispor ise 8 puanla ligin dibine demir attı.

30 Aralık Çarşamba Günü Oynanacak Karşılaşmalar:

Erbaaspor-Somaspor
Gölcükspor-Çatalcaspor
Osmaniyespor FK-Karşıyaka
Isparta 32 Spor-Çarşambaspor
Şile Yıldızspor-İçel İdmanyurdu
Elazığ Karakoçan Fu-Cizre Spor
Altındağ Spor-Batman Petrol Spor



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN