Lider Somaspor’da, Sakat, Cezalı ve Sınırdaki Oyuncular Can Sıkıyor

Lider Somaspor’da, Sakat, Cezalı ve Sınırdaki Oyuncular Can Sıkıyor

TFF 3.Lig 3.Grup 16. haftasında Erbaaspor ile deplasmanda oynayacağı maç öncesinde Somaspor’da, sakat, cezalı ve sarı kart sınırındaki oyuncular sıkıntı yaratıyor.

 

Siyah-beyazlı takımda Tokat temsilcisi Erbaaspor ile deplasmanda oynayacağı mücadelesi öncesi 2 sakat, 1 cezalı ve 3 sarı kart sınırında bulunan oyuncuları var..

Oğuzhan Yıldırım,Somaspor

Oğuzhan Dörtledi!

Osmaniyespor FK maçında sarı kart sınırında olan Oğuzhan Yıldırım, maçın 89.dakikasında gördüğü sarı kartla Erbaaspor maçında cezalı duruma düştü.

Sınırda 3 Oyuncu Var!

Sarı kart sınırında olan, Özcan Aydın, Onur Ulaş ve Umut Koray Öz, 16. haftada Erbaaspor ile oynanacak mücadelede kart gördükleri takdirde ilk yarının son maçı olan Isparta 32 Spor maçında cezalı duruma düşecekler.



Umut Koray ve Emre Tekin’in Sakatlıkları Ciddiyetini Koruyor!

Takım iki forvet oyuncusu Umut Koray Öz ve Emre Tekin Pınar‘ın 3 maçtır devam eden sakatlıkları sürüyor.. Bu iki oyuncunun oynayıp oynamayacağı ise hafta içerisinde yapılacak tedavilere nasıl bir cevap verecek ondan sonra belli olacak..

Basatemür’un Elini Daraltıyor!

Sakat ve cezalı oyunculardan yana büyük sıkıntı yaşayan siyah-beyazlı takımın teknik patronu Burhanettin Basatemür, sınırda bulunan oyuncuların kart görmesi halinde rotasyonda zorluk yaşayacağa benziyor.

Erbaaspor Startı Yarın Veriliyor

Öte yandan siyah-beyazlılar bir günlük izinin ardından Erbaaspor maçının hazırlıklarının startını yarın (c.tesi) TFF Soma Belediye Tesislerinde verecek..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN