Somaspor 4.Hazırlık Maçına Çıkıyor

Somaspor 4.Hazırlık Maçına Çıkıyor

Somaspor yeni sezona hazırlık kapsamında dördüncü maçını Ankara’nın 1.ligdeki temsilcisi Keçiörengücü ile yapacak.

Burhanettin Basatemür yönetiminde Soma kampını tamamlayan ve sırasıyla Ayvalık Gücü Bld.Spor 1-1, Altınorduspor 0-1 ve Ayvalık Gücü Bld.Spor 2-0 ile ilk kamp döneminde karşılaşan Somaspor, Bolu kampında oynayacağı dört hazırlık maçından ilkini bugün (p.tesi) Keçiörengücü ile oynayacak.

Siyah-beyazlı ekibimiz ,12 gün sürecek Bolu kampında ikinci hazırlık maçını ayın 28’inde (takım henüz belli olmadı) 1 Ağustos’ta Karşıyaka ve 2 Ağustos’ta Iğdır FK ile oynayacak.

Can Vural Transfer Edildi.

Siyah beyazlılar Atakum Belediyespor, Pazarspor, Rizespor, Erokspor, Kırşehir Bld.Spor ve Karşıyaka formaları giyen 23 yaşındaki 1-88’lik forvet oyuncusu Can Vural’ı renklerine kattı.

Basatemür, ‘’Keyif Alacağımız Bir Sezon Yaşamak İstiyoruz’’

Bolu kampının her şey düşünüldüğü ve istenildiği gibi gittiğini söyleyen teknik direktör Burhanettin Basatemür, ‘’Çok büyük harcamalar yapmadan, bütçemize uygun transferlerle takımımızı kurduk. Zor bir grupta olmamıza rağmen, geçen sezon olduğu gibi bu yıl da yönetimimizle-taraftarımızla beraber keyif alacağımız bir sezon yaşamak istiyoruz.”açıklamalarında bulundu.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN