Bakır GB Şarlayan Kardeşlere Emanet

Bakır GB Şarlayan Kardeşlere Emanet

Manisa Süper Amatör Lig’in yeni ekibi Bakır Gençlerbirliği, geçen sezon takımı şampiyonluğa taşıyan teknik sorumlu İsmail Şarlayan ile yeniden anlaşırken kardeşi Mustafa Şarlayan’ıda yardımcılığına getirdi.

Manisa Süper Amatör Lig’in yeni ekiplerinden Kırkağaç temsilcisi Bakır GB, teknik sorumlusu İsmail Şarlayan’ın anlaşmasını bir sezon daha uzattı.

 

Bakır Gençlerbirliği’nin tarihinde yakaladığı önemli başarıda imzası olan teknik sorumlu İsmail Şarlayan, yeşil-beyazlı ekibi 1.Amatör Lig’den namağlup Süper Amatör lige taşıma başarısı gösterdi.

Önümüzdeki sezon tarihinde ilk kez Manisa Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Kırkağaç temsilcisi Bakır GB ekibi, şampiyon hocası ile yeniden anlaşma sağladıklarını sosyal medya adreslerinden duyurdu.

Bakır GB, yönetimi yeni sezonda İsmail Şarlayan’ın yardımcılığını da kardeşi Mustafa Şarlayan’ı getirdi.

Mustafa Şarlayan, ”Takımın Bir Parçası Olmak Gurur Verici”

Yeni sezonda abisi İsmail Şarlayan‘ın yardımcılığını üstlenecek olan kardeş Mustafa Şarlayan yeni takımı ile ilgili olarak;

”Öncelikle herkes için hayırlı bir sezon olmasını diliyorum. Yakaladıkları başarı ile 1. Amatör’den Süper Amatör’e çıkan ve bu sezonda üst sıraları hedefleyen bir takımın parçası olmak mutluluk verici. Bakır Gençlerbirliği SK genç, dinamik ve çok yetenekli oyuncu grubuna sahip bir kulüp.

Transferler devam ederken gücüne güç katan Bakır çokta iyi bir taraftar grubuna sahip. Yardımcılığını yapacağım İsmail Şarlayan’ın tecrübelerinden ve bilgisinden her daim faydalanıp takım için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Belirtmek isterim ki abi kardeş olarak çalışacağımız ve şahsımın ilk deneyimi olacağı için ayrıca heyecanlıyım. Tüm takımlara bu uzun maratonda sakatlığın olmadığı centilmence müsabakaların olduğu bir sezon diliyorum. Sabırsızlıkla çalışmalara başlamayı bekliyorum. Hayırlısı ile yolun sonu Bakır Gençlerbirliği SK için şampiyonluk olur.”diye konuştu.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN