Soma Masterler Yeni Baştan

Soma Masterler Yeni Baştan

Ege Masterler liginin efsane takımı Soma Masterler, tekrar eski günlerde olduğu gibi kolları sıvamaya başladı.

Geçen sezona kaliteli oyuncu grubu ile süper başlangıç yapan Soma Masterler, Ligin ilk yarının son haftasında deplasmanda karşılaştığı Bandırma GB Master ve 11.hafta yine deplasmanda oynanan Balçova Termal Master maçında çıkan olaylar takımımıza mal edilmiş ve 5 oyuncunun ceza almasının yanında ligden ihraç edilmişti.

Takımın ligden ihraç edilmesi sonucu Yücel Durali, Kadir Durhan, Hüseyin Turan ve Erol Tor, İstanbul Master ve Veteran ligi takımlarından Kırkağaç Sedat Altay Masterlere imza atmıştı.

 

Meriç’in çabaları sonuç verdi

Dernek Başkanı Ahmet Meriç‘in yeni sezon öncesinde Ege Masterler Federasyonuna yaptığı itiraz sonuç vermiş ve 2022-23 sezonunda tekrar lige katılma kararına onay verildi. Ahmet Meriç’in girişimleri sonrası ceza alan oyuncuların cezaları da af olundu.

İlk olarak teknik adam sorunu çözüldü

Tekrardan cezaların af olunmasıyla beraber lige katılacak olan Soma Masterler, yeni sezona yeni transferleriyle tertemiz bir sayfa açarak süper başlangıç yapmak istiyor. Soma ekibi ilk olarak takımın başına Somaspor, Bartınspor ve Karadeniz Ereğli takımlarının kalesini başarıyla koruyan son olarak ta; Kaymakamlık Futbol Turnuva takımlarından Hak-İş’in formasını giyen Yasin Tunç‘u takımın teknik direktörlüğüne getirerek başladı.

SOMA MASTERLER

10-15 Ağustos tarihleri arasında 2022-23 sezonu için start verecek olan Soma Masterler’in başkan, teknik ekip ve transferleri şöyle:

Başkan:Ahmet Meriç
Teknik Direktör: Yasin Tunç
Yardımcı Antrenör: Ayhan Demir
Kaleci Antrenörü: Mehmet Ünlü

Geri Dönenler:

Kadir Durhan, Yücel Durali, Hüseyin Turhan, Erol Tor (Sedat Altay Master), Mutlu Alanya (Linyit Master)

Cezası Af Olanlar:

Fatih Kaya, Yücel Durali, Halil Sümer, Mustafa Avusturya

Transferler:

Can Açıkgöz (İmbat Madencilik)
Semih Sakaldas ELİ 1)
Ömür Gündüz (Yeni Anadolu)
Gökhan Arıkan (Özel Mevlana Eğt)

Soma Master, ayrıca; İlçemizde özel madende görev yapan ve daha önce Suriye 1.Lig takımlarından El Wathba takımının yıllarca formasını giyen forvet oyuncu Fahd Yousesef ve Al jaish takımından Mahmoud Al-Mawas‘ı kadroya katmanın hazırlıklarını yapıyor..

Yeni heyecana bizlerde ortak olacağız

Evet, Soma Masterlerin ligden ihraç edilmesiyle beraber bizde masterlerle ilgili haber anlamında uzun zamandır bloğa haber giremez olduk.. Onlarla beraber bizde aynı heyecana ortak olup arada sırada nacizane Soma Masterler ile ilgili karalamaya devam edeceğiz.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN