Soma Zaferspor 7-3 Alanya Demirspor

Soma Zaferspor 7-3 Alanya Demirspor

Alanya Demirspor karşısında farklı galip gelen Soma Zaferspor, 6 maçında 5.galibiyetine ulaştı..

Kadınlar 3.lig 3.Grup 6.haftasında 12 puanla 4.sırada yer alan Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımı, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Alanya Demirspor’u Atatürk Stadında konuk etti.

MUSTAFA USLUSaat 12:00’de başlayan karşılaşmayı Mustafa Uslu, Büşra Sığınır, Altay Akkaynak hakem triosu yönetirken, saha komiseri olarak Tevfik Elmas, Sağlıkçı olarak ta Hayrettin Demirel görev yaptı.

Maça hızlı başlayan Zaferspor 9.dakikada Seda Şahin’in golüyle 1-0 öne geçti.
Golden sonra Zaferspor farka gidecek diye beklerken konuk ekibin kaptanı Özge Kayabaş’ın ayağından yediği gollerle 2-1 geriye düştü.



SOMA ZAFERSPORYediği iki şok golden sonra çabuk toparlanan ve farka giden Zaferspor Bayan Futbol Takımı,  3 puanı; Gizem Duman (3), Seda Şahin , Berfin Demir, Nilsu Ağıl ve Meltem Uygeç ‘in golleriyle aldı.

ALANYA-DEMİRSPORKonuk Ekip Öne Geçmesine Rağmen..

Ligde sıkıntılı anlar yaşayan konuk ekip Alanya Demirspor, zorluk derece yüksek olan bu maçta gücü oranında mücadele etti. Özge Kayabaş’ın iki güzel golüyle 2-1’lik skor üstünlüğünü yakalasalar da  Zaferspor’a fazlaca direnemediler ve karşılaşmadan 7-3’lük mağlubiyetle ayrıldılar..Alanya temsilcisinin 3.golünü  Handan Ilgaz Çalışkan kaydetti.

Alanya Demirspor galibiyeti ile puanını 15’e çıkaran Zaferspor, 7.hafta Konyaaltı Gençlikspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
Alanya Demirspor ise Manisa’nın gruptaki bir diğer temsilcisi olan Manisa Esnaf Gençlikspor’u evinde konuk edecek..

Kader Gamze BuğanMaçın Oyuncusu ‘’Kader Gamze Buğan’’

Savunmada yerinde ve zamanında yaptığı hamlelerle arkadaşlarına güven veren Kader Gamze Buğan, maçın oyuncusu oldu. Kutluyoruz..


HAKAN ARSLANCANArslancan, ”Basit Gol Yeme Hastalığımız Devam Ediyor”

Zaferspor antrenörü Hakan Arslancan maç sonu, ”Savunma ve savunmadan topu oyuna sokma sonuçları iyiydi. Basit gol yeme hastalığımız devam ediyor. Gol pozisyonlarını cömertçe harcıyoruz. Bu sorunlara çözümler getireceğiz..”dedi.

ZAFERSPOR ALANYA DEMİRSPORSoma Zaferspor 7-3 Alanya Demirspor

STAD:Soma / Atatürk
HAKEMLER:Mustafa Uslu-Büşra Sığınır-Altay Akkaynak
ZAFER SPOR:Gözde-Şevval-Kader-Meltem-Sevgi-Begüm-Ş.Akkuş-Gizem-Nilsu-Selis-Seda
YEDEKLER:Ayla, Zeynep, Selenay, Aleyna, Berfin, Gamze, Kübra
TEKNİK SORUMLU:Hakan Arslancan

ALANYA DEMİRSPOR:Beyza-Sıla-Dilay-Ayşegül-Nayime-Ayşe-Elif-Fatma-Özge-Handan-M.Nur
YEDEKLER:Eda Arıcı
YÖNETİCİ:Özlem Ayvalı
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER: Gizem Duman (3), Seda Şahin , Berfin Demir, Nilsu Ağıl, Meltem Uygeç (Zaferspor), Özge Kayabaş (2), Handan Ilgaz Çalışkan (Alanya Demirspor)

Zaferspor’un daha önce oynadığı karşılaşmaları görmek, için skorların üzerine tıklayınız!

Karşıyaka Beden Eğt 3-5 Soma Zaferspor
Zaferspor 7-0 Nazilli Belediyespor
Afyon İdman Yurdu 1-2 Zaferspor
Zaferspor 0-5 Horozkent Spor
Antalya Demirspor 0-7 Zaferspor

Tüm haberler için buraya tıklayınız!
ZAFERSPOR ALANYA DEMİRSPOR














































Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN