Karşıyaka Beden Eğt 3-5 Soma Zaferspor

Karşıyaka Beden Eğt 3-5 Soma Zaferspor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar Futbol 3. Lig 3.Grup 2019-2020 sezonu, bugün oynanan 5 maçla başladı.

 

Afyon İdmanyurdu Gençlik, Alanya Demirspor, Ant. Demirspor, Horozkent Spor,Karşıyaka Beden Eğitimi, Konyaaltı Gençlik Ve Spor, Manisa Esnaf Gençlik Ve Spor, Nazilli Belediyespor ve Yeşilyurtspor ile birlikte 3.grupta yer alan Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımımız, ligdeki ilk maçını İzmir temsilcisi Karşıyaka Beden Eğitimi Bayan Futbol takımı ile deplasmanda oynandı.



Zaferspor Bayan Futbol Takımı, Hasan Türker Stadında oynanan ve Cemile Beyza Sapancılar, Güllü Mert ve Nihat Öziçirici hakem triosunun yönettiği karşılaşmada sahaya; Ayla-Şevval-Gamzenur-Rabia-Sevgi-Begüm-Aysu-Meltem-Berfin-Selis ve Seda on biri ile çıktı. Meryem, Ş.Akkuş, Kader, Kübra, Fatma, Selenay ve Aleyna yedek kulübesinde Hakan Arslancan’dan forma bekleyen oyuncular oldu.

Zaferspor’lu kızlarımız mücadelenin başından sonuna kadar üstün götürdüğü karşılaşmada Karşıyaka takımını; Berfin (2),Selis, Seda ve Aysu’nun golleriyle 5-3 mağlup ederek lige 3 puanla başlangıç yaptı.
ZAFERSPOR KARŞIYAKA BEDEN EĞİTİMİ
Sezona 3 puanla başlayan ve sevinçlerini maç sonu objektiflere poz vererek kutlayan Hakan Arslancan‘ın talebeleri, önümüzdeki hafta Soma Linyit Stadında Nazilli Belediyespor’u konuk edecek.

2.Haftanın Programı:

17.11.2019 12:00 Ant. Demirspor-Horozkent Spor
17.11.2019 12:00 Konyaaltı Gençlik Ve Spor-Yeşilyurt
17.11.2019 12:00 Manisa Esnaf-Karşıyaka Beden Eğitimi
17.11.2019 12:00 Soma Zafer Spor-Nazilli Belediyespor
17.11.2019 12:00 Alanya Demirspor-Afyon İdmanyurdu Gençlik Ve Spor


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN