Soma Zafer Spor Lideri Konuk Etti.

Soma Zafer Spor Lideri Konuk Etti.

Özge Kanbay Kadınlar 3.lig 3.grupta haftanın maçı Soma Atatürk Stadında oynandı.

Türkiye 3. Lig Kadınlar Liginde mücadele eden Soma Zafer Spor Bayan Futbol takımı, kendisi gibi 3 maçını da kazanarak averajla liderlik koltuğunda bulunan Horozkent Spor’u, Soma Atatürk Stadında ağırladı.

Soma Zaferspor, bir çok Türkiye şampiyonluklarının yanı sıra milli takımada çeşitli yaş gruplarına da oyuncular gönderen Denizli futbolunun yükselen yıldızı Horozkentspor’a 5-0 mağlup oldu.
ZAFERSPOR-HOROZKENTSPOR
Manisa bölgesinden, Serkan Öksüz, İzzet Özeren ve Murat Şişkolar Hakem üçlüsünün yönettiği maçta Zaferspor’dan 50.dakikada Rabia Balaban kırmızı kart gördü.



Soma,Zaferspor,Horozkentspor,Bayan FutbolHorozkent Sporun gollerini, 7.dakikada, Rabiya İsgi, 35.dakikada Sude Karabuğa, 55.dakikada Huriye Selçik, 59.dakikada Özge Tosun ve 90+1.dakikada Elif Duru kaydetti.

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte ev sahibi takım Soma Zaferspor Bayan futbol takımı Rakip Horozkentspor’lu futbolcuları kutlayarak sahadan uğurlarken türbinlerden her iki takım da büyük alkış aldı.

HAKAN ARSLANCAN
Arslancan, ”Rakibimizin Gücünü Biliyorduk”

Maçtan sonra takımın teknik sorumlusu Hakan Arslancan oyuncularını teselli ederek, ”Üzülmeyin lig uzun bir maraton inşallah ileri ki günlerde daha iyi oluruz.”dedi. Arslancan rakipleriyle ilgili olarak ta; ” Rakibimizin iyi olduğunu ve bizden tecrübeli olduğunu biliyorduk. Denk giden oyunda kırmızı kart oyunun dengesini bozdu. Hakem kırmızı karta haklıydı ve güzel bir yönetim gösterdi ona da teşekkür ediyorum.”dedi.



soma,zaferspor,Bayan FutbolBu sonucun ardından 9 puanda kalan Soma Zaferspor, 3.sıraya gerilerken, puanını 12’ye yükselten Horozkent Spor namağlup liderliğini 5.haftaya taşımasını bildi.

Diğer yandan Soma Zaferspor ligin 5. haftasında deplasmanda Antalya Demirspor ile kozlarını paylaşacak. 8 Aralık Pazar günü oynanacak olan müsabakanın başlama saati 12:00

ZAFERSPOR HOROZKENTSPOR
Zaferspor 0-5 Horozkentspor

STAD:Soma / Atatürk
HAKEMLER:Serkan Öksüz-İzzet Özeren-Murat Şişkolar
ZAFER SPOR:Ayla-Şevval-Gamzenur-Rabia-Sevgi-Begüm-Aysu-Meltem-Berfin-Selis-Seda
YEDEKLER:Meryem, Ş.Akkuş, Kader, Gizem, Fatma, Selenay, Aleyna
TEKNİK SORUMLU:Hakan Arslancan

HOROZKENT SPOR:Sudenur-Huriye-Raziye-Sevgi-Seda-Ela-Özge-Ceylin-Sude-Rabiya-Pınar
YEDEKLER:Yağmur, Havane, Duygu, Elif, Rabia
TEKNİK SORUMLU:Ahmet Özeren
KIRMIZI KARTLAR:dk.50 Rabia Balaban (Zaferspor)
GOLLER: Rabiya İsgi, Sude Karabuğa, Huriye Selçik, Özge Tosun, Elif Duru (Horozkent Spor)
ZAFERSPOR, HOROZKENT SPOR






















































Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN