Antalya Demirspor 0-7 Soma Zaferspor

Antalya Demirspor 0-7 Soma Zaferspor

Zaferspor’lu Kızlarımız Antalya’’dan Şen Dönüyor..

Kadınlar 3.lig 3.grupta mücadele eden Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımı Antalya’da konuğu olduğu Antalya Demirspor’u 7-0 mağlup ederek hem güzel bir galibiyet aldı, hem de geçen haftanın olumsuz izlerini silmiş oldu.

Antalya Kepez Kuzeyyaka Sahasında oynanan mücadeleyi Orçun Özer, Meltem Tarım ve Eda Diksaç hakem triosu yönetirken, kızlarımızın gollerini; Selis Demirci (2), Gizem Duman (2), Sevgi Ceren Şahin, Meltem Uygeç ve Seda Şahin kaydetti.

Soma Zaferspor bu galibiyetle puanını 12 yaparken gelecek hafta kendi evinde Alanya Demirspor’u konuk edecek. Kendi evinde rakibine boyun eğerek 1 puanda kalan Antalya Demirspor ise deplasmanda Manisa Esnaf Gençlik’in konuğu olacak.


Maçın Oyuncusu Meltem Uygeç

Takım olarak sahada futbolun gereksinimlerini tam anlamıyla yerine getiren Zaferspor’da Meltem Uygeç oynadığı ekstra pozitif futboluyla ön plana çıkan oyuncu oldu. Meltem, bir devre savunma oynadı bir devre orta saha her iki bölgede de görevini en iyi şekilde yaptı. Saha içerisinde arkadaşlarının kazanma arzusunu hep körükledi. Takımı ve kendisini kutluyoruz..
Zaferspor’un daha önce oynadığı maçlarda aldığı sonuçlar:

Karşıyaka Beden Eğt 3-5 Soma Zaferspor
Zaferspor 7-0 Nazilli Belediyespor
Afyon İdman Yurdu 1-2 Zaferspor
Zaferspor 0-5 Horozkent Spor

Tüm haberler için buraya tıklayınız!



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN