Zaferspor Hakeme Rağmen

Özge Kanbay 2019-2020 sezonu Kadınlar 3.lig 3.grupta mücadele eden Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımından deplasman zaferi..

 

Bayanlar 3.Lig 3.Grup 3.haftasında Afyon İdman Yurduspor ile karşılaşan Soma Zaferspor Bayan Futbol takımımız, rakibini 2-1 mağlup ederek çok önemli bir galibiyete imza attı.

Afyon Kocatepe Spor Kompleksinde oynanan mücadeleyi Yunus Çimendağ, Pelin Yıldırım ve Oğuzhan Aksu hakem triosu yönetirken, kızlarımız sahaya; Ayla-Şevval-Gamzenur-Rabia-Sevgi-Begüm-Aysu-Meltem-Berfin-Selis ve Seda on biri ile çıktı.



Zaferspor’lu kızlarımız, hakem triosunun yanlı tutumuna rağmen ilk devresini 1-0 geride tamamladıkları maçın ikinci devresinde Berfin Demir ve ikinci yarıda oyuna dahil olan Şevval Akkuş’un ayağından bulduğu gollerle 2-1 galip ayrıldı.

Soma Zaferspor bu galibiyetle puanını 9 yaparken gelecek hafta kendi evinde Horozkentspor’u konuk edecek. Kendi evinde rakibine boyun eğerek 6 puanda kalan Afyon İdman Yurdu ise deplasmanda Manisa Esnaf Gençlik’in konuğu olacak.

ŞEVVAL AKKUŞ ZAFERSPOR
Maçın Oyuncusu ”Şevval Akkuş”

Oyuna ikinci yarıda Aysu Uyar’ın yerine dahil olan Şevval Akkuş, attığı altın değerindeki golle kazanılan 3 puanda çok büyük rol oynadı.Kutluyoruz..



Arslancan, ”Hakemi’de Yendik!”

Takımın teknik adamı Hakan Arslancan, maç sonu takımla beraber objektiflere haklı galibiyet sevincinin pozunu verirken, hakemlerin yanlı tutumuna rağmen kazanılan 3 puanın çok anlamlı olduğunu söyledi. Başarılı teknik adam, “ Maçın zor geçeceğini ve bir hakem kıyımına uğrayacağımızı tahmin ediyorduk. Fakat bir hakemin maçın kaderine bu kadar etki etme çabasında olduğunu bunca yıllık antrenörlük hayatımda ilk defa görüyorum. Kızlarıma devre arasında hakemi de yenmeleri gerektiğini ve bunun için daha fazla efor sarf etmelerini söyledim. Onlarda ikinci devre ellerinden gelen gayreti göstererek kendilerine yakışanı yaptılar. Hepsini tebrik ediyorum” dedi.

Zaferspor’un daha önce oynadığı maçlarlarda aldığı sonuçlar:
Karşıyaka Beden Eğt 3-5 Soma Zaferspor
Zaferspor 7-0 Nazilli Belediyespor


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN