SODOS Yeni Sezonu Açıyor..

SODOS Yeni Sezonu Açıyor..

Soma Doğa Sporları Kulübü Derneği, 2019-2020 sezonunu Darkaleye Kurtuluş yürüyüşü etkinliğiyle açmaya hazırlanıyor.

Soma Doğa Sporları Kulübü Derneği üyeleri, geçen sezon 15 Mayıs’ta Menteşe Kaplıcalarına yapılan etkinlikle sonlandırdıkları 2018-2019 sezonunu, bu sezon 15 Eylül Pazar günü ”Darkale’ye Kurtuluş Yürüyüşü” etkinliği ile açacaklarını duyurdular.

Soma Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Alioğlu, etkinlikle ilgili olarak Derneğin Sosyal Medya adresinde üyelerine duyuruda bulundu. Sosyal Medya adresinde yapılan duyuru aynen şöyle;



”Kulübümüz 15 Eylül Pazar günü yeni sezonunu Soma Karaelmas Festival etkinlikleri dahilindeki Darkale’ye ”Kurtuluş” yürüyüşüyle açıyor..
Yeni sezonda bizlerle dağlarda olmak, yürümek, eğlenmek isteyen herkesi bekliyoruz. Yürüyüşten önce bayrak nöbeti için Asar Tepede kamp yapılacak. isteyenler kulüple irtibata geçip kampa katılabilirler. Kurtuluş yürüyüşünden sonra bizimle etkinliklere katılmak isteyenler için lisans çıkartıyoruz. Arkadaşlar; lisans için gerekli evraklar

1.Kimlik fotokopisi
2. 2 Adet resim
3. Sağlık ocağından sağlık raporu (sporcu lisansı için ek-5 yada ek-6)

Yukarıda belirtilen evrakları bize teslim edip bir yıllık lisanslı sporcumuz oluyorsunuz. Evrakları hazır olanlar stadyum sokak ta Işık Akvaryum Nilgün hanıma evraklarını iletebilirler.” ifadeleri kullanıldı.



SODOS

ALİOĞLU, ”BİR ÖNCEKİNDEN DAHA GÜZEL OLACAK”
Geçen sezona göre bu sezonun daha iyi geçmesi için sezon planlamasına yapan başkan Mustafa Alioğlu, ”Bu sezon sadece Ege bölgemizde değil, değişik yörelerimize de etkinlikler düzenleyeceğiz. Bu sezon geçtiğimiz sezonlardan daha güzel olacak. Faaliyetlerimize çevreye ve canlılara zarar vermeyecek, onları rahatsız etmeyecek herkes katılabilir. Keyifli bir doğa faaliyetlerinde aramızda olmak isteyen herkesi bekleriz” dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN