Mahallenin Delisi: ELİ (3), Hastaneyi Yendi..

Mahallenin Delisi: ELİ (3), Hastaneyi Yendi..

ELİ 3’de normalde bencil olan Ertuğ’un topu Baybar’sa ”alda at” dercesine verdiği pasta, Baybars topu kafayla kaleciyi nişanladı.

ilk yarı adına en net pozisyon bu mu acaba derken Ertuğ yine arkaya kesti bu sefer Baybars boş kaleye yuvarladı ama yinede eksik bişiler vardı Eli 3 takımında Uğur hoca ile bunu konuştuk devre arasında uyguladı.

Emrah ortaya, Melih kanata geçdi.. bu sayede İlhan-Emrah ikilisi ile direnci artan Hastahane takımına geçit vermeyen önde basan Eli takımı Cantürkün bireysel mücadelesi ve presi sonucunda kaptığı topu bekletmeden kesti. Oyuna Baybarsın yerine dahil olan antrenör Uğur hoca, farkı 2 ye çıkardı. ilerleyen dakikalarda Hastahane bastırsa da iyi kapanan Eli 3 takımı sahadan galip ayrıldı..



Hastane takımı bence biraz uyumsuzdu..
Feryat ve Taci takıma yeni katılmış, takıma katkılarını ilerleyen maçlarda görmek lazım.
Emrah abiyi ve Oğuz Akyüzü arıyolar gibi. ama yine de Hastahane takımı bundan daha iyi bunu hepimiz biliyoruz. Maçın kırılma anı ise maç 1-0 iken Taci sağ yandan koşusunu yaptı kaleciyle karşı karşıya çok müsait durumda topu auta attı..

NOT : Eli 3 takımında kaleye Yasin abi yerine geçen Kamil başarılı kurtarışları oyun bilgisi ve yönlendirmesiyle defans hattının hatasız oynamasını sağladı.. tebrikler ve HOŞ GELDİN KARDEŞİM..

Mahallenin Delisi LAZ İBO

Bağlantılı Yazılar;

ELİ (3), Hastaneden 3 Puanı 2 Golle Aldı



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

1 YORUM

  1. Avatar

    Sağol İbo uzun zaman oldu 😃

YORUM YAZIN