Kazanamasak ta Kaybetmeden Döndük

Kazanamasak ta Kaybetmeden Döndük

Somaspor teknik direktörü Burhanettin Basatemür, 1-1’lik Fethiyespor karşılaşmasının ardından bloğumuza açıklamada bulundu.

Oyuna istedikleri gibi başlayamadıklarını belirten Basatemür, ‘’ Oyuna iyi başlayamadık. Fethiyespor’un iştahı ve henüz galibiyet alamaması onları daha agresif başlamaya itmişti. Duran toptan öne geçen rakibimizin ilk yarı daha iyi olduğunu söyleyebilirim ancak buna rağmen çok net bir pozisyondan faydalanamadık ve içeriye 1-0 geride girdik.

İkinci yarı daha iyiydik, sürekli tempoyu ve oyun hızını artırarak oynamaya çalıştık. Stoperimiz Ensar’ı ön tarafa aldık ve golü bulduk . Sonrasında ise çok net iki pozisyon daha bulduk ancak maalesef değerlendiremedik.”

”Kazanamasak ta kaybetmeden döndük.”

”Oyuna sonradan oyuna giren tüm oyuncularımız önemli katkılar verdi ve kazanamasak ta kaybetmeden döndük. Oyuncularımızı kutluyorum. Her hafta maçlar daha zor hale geliyor ve grupta herkes puan alabiliyor. O yüzden bizim de hem tempomuzu hem de oyunumuzu geliştirmemiz gerekiyor. Fethiye’de bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza da teşekkür ediyorum. İki günlük iznin ardından Salı günü çalışmalara başlayacağız.’’dedi.

Bağlantılı haberler

Fethiyespor 1-1 Somaspor

Fethiyespor Somaspor Maç Önü

Fethiyespor Maçımızı Berkay Erdemir Yönetecek

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN