Fethiyespor 1-1 Somaspor

Fethiyespor 1-1 Somaspor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 5. hafta maçında Fethiyespor deplasmanında zorluk derecesi yüksek olan kritik bir maça çıkan Somaspor, bir puanla yetinmek zorunda kaldı.

Bu sezon üçüncü deplasmanına Fethiyespor önünde çıkan Somaspor, 13.dakikada Şahan Akyüz‘ün ayağından 1-0 geriye düştüğü maçtan 88.dakikada Muhammet Ensar Ekgün‘ün golüyle 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Yenilmezlik serisi 10 maça çıktı.

Bu sonuçla 11 puana yükselen siyah-beyazlılar, yenilmezlik serisini de 10 maça çıkardı. Ligde son olarak geçen sezon 14 Nisan 2023’de deplasmanda Ispartaspor’a 2-1 mağlup olan Somaspor, bu maçın ardından yenilgi yüzü görmedi. Siyah-beyazlılar bugün oynanan Fathiyespor maçıyla yenilmezlik serisini ise 10 maça yükseltti. Burhanettin Basatemür’un öğrenciler, bu süreçte 7 galibiyet, 3 beraberlik elde etti.

6.Hafta rakip İnegölspor

11 puanla üçünü sırada yer alan Somaspor, 6.hafta maçını 1 Ekim Pazar günü sahasında İnegölspor ile oynayacak. Karşılaşmanın başlama saati ise 16:00

Somaspor beraberliği ile puanını 3’e yükselten Fethiyespor ise aynı gün saat 19:00’da Menemen Futbol Kulübüne konuk olacak.

Aynen devam!

Takımlarda tecrübeli ve kaliteli oyuncu tabii ki çok önemli ancak hepimiz görüyoruz ki; futbolda tempo, yardımlaşma, dayanıklılık, güç ve organizasyon yoksa sadece yetenek, isim ve tecrübe tek başına bir anlam ifade etmiyor. O nedenle Burhanettin Basatemür takım halinde koşan, savaşan, mücadeleyi son dakikaya kadar bırakmayan, düşük bütçeli genç oyunculardan kurulu kadrosuyla puan veya puanları toplamayı başarıyor. Aynen devam..

Geniş ayrıntılar gelecek…

Bağlatılı haberler

Fethiyespor Somaspor Maç Önü

Fethiyespor Maçımızı Berkay Erdemir Yönetecek

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN