Fethiyespor Somaspor Maç Önü

Fethiyespor Somaspor Maç Önü

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren temsilcimiz Somaspor, Fethiyespor ile yarın saat 19:00’da Fethiye İlçe Stadı’nda oynayacağı maça odaklandı.

İlk dört haftayı üç galibiyet, bir beraberlik ve on puanla kapatan siyah-beyazlılar, Fethiye deplasmanından 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Rakip yaş ortalaması 26,  takım değeri ise: 2.125.000 € olan Fethiyespor

Bu hafta Turizmin en popüler bölgelerinden birisi olan ve aynı zamanda tarih boyunca birçok medeniyete de ev sahipliği yapmış, yaş ortalaması 26,  takım değeri ise : 2.125.000 € olan Fethiye’ye konuk olacağız.

3 Maçta 2 puan topladılar

Sezonun ilk haftasını bay geçen, ikinci hafta İnegölspor deplasmanından 0-0’lık beraberlikle ayrılan Fethiyespor, üçüncü hafta evinde GMG Kastamonuspor’a 90.dakikada yediği golle 1-0 mağlup oldu.

Uzatmalarda yediği golle puan kaybı yaşayan  Erhan Altın idaresindeki lacivert-beyazlı ekibe, dördüncü hafta bu sefer şans yüzlerine güldü. Zorlu Iğdır FK deplasmanında 90+7.dakikaya 1-0 geride girdikleri maçta oyuna sonradan dahil olan Özcan Yaşar’ın golüyle bir puanla ayrıldılar.

Üç maçta bir gol atıp, ikide yemişler. Fethiyespor’un  oynadığı maçlara bakıldığında lige hazır olmadığı aşikar. O yüzden kendi saha ve seyircisi önünde oynayacakları bizim maça miat olarak bakacaklar diye düşünüyorum.

Fethiyespor-Somaspor Karşılaşmanın Hakemi Berkay Erdemir

Fethiyespor-Somaspor Karşılaşmanın Hakemi Berkay Erdemir

Türkiye Futbol Federasyonu’nun atamasına göre Fethiyespor-Somaspor maçını İzmir Bölgesi Klasman Hakemlerinden Berkay Erdemir yönetecek.

Erdemir’in yardımcılıklarını Emrah Uluçay ve Uğur Önay yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Hakan Yurtseven görev alacak.

Fethiyespor-Somaspor maçının hakemi Berkay Erdemir ile deplasmanda kazandık!

Fethiyespor-Somaspor  maçıyla 70 maçına çıkacak olan Berkay Erdemir daha önce 1 kez maçımızı yönetti. Erdemir, 2018-2019 Bölgesel Amatör lig 8.Grup 23.haftasında deplasmanda karşılaştığımız, Toma Tabatadze (2) ve Yusuf Demir’in golleriyle Altınova Belediyespor’u 3-0 mağlup ettiğimiz maçı yönetti. Hemen 👇 alttaki videodan izleyebilirsiniz.

Oğuzhan kart sınırında!

Somaspor’da Fethiyaspor maçı öncesi 3 sarı kart sınırında bulunan Oğuzhan Ayaydın, yarınki maçta kart görmesi halinde 6.hafta sahamızda İnegölspor ile oynayacağımız maçta cezalı duruma düşecek.

Sevindirin bizleri…

2023-24 sezonunun ilk üç haftasına müthiş galibiyetlerle süper başlangıç yaptık. Dördüncü hafta sahamızda Erzincanspor ile oynadığımız ve galibiyet beklediğimiz maçta aldığımız 1-1’lik skora sevinir olduk. ‘’Sevinir olduk’’ derken bir takım kötü oynayıp ta puan alıyorsa, o takım kötü değil, tabi ki sevineceğiz! Evet Dumanlı Kentin Puslu Çocukları, yenilgisiz girdiğiniz İlk dört hafta gibi beşinci haftayı da kayıpsız atlatmanız temennisiyle, sevindirin bizleri..⬛⬜ SİYAH-BEYAZ DEVAM

5.Hafta maçları

Etimesgut-Denizli

Karaman-Aksaray

Derince-Uşakspor

Arnavutköy-Sarıyer

İnegölspor-Iğdır FK

Fethiyespor-Somaspor

Amed-İskenderunspor

Ispartaspor-Düzcespor

Erzincanspor-Menemen FK

GMG Kastamonuspor Bay

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN