Sivil Savunma 3, Labaratuvar ve Deniş 1 Aldı

Sivil Savunma 3, Labaratuvar ve Deniş 1 Aldı

Ege Linyitleri İşletmesi Birimler Arası Futbol Turnuvasına A-grubunda Labaratuvar FC-Deniş Atölye ve Deli İmamlar-Sivil Savunma maçları ile devam edildi.

İlk yarıları golsüz geçilen ve ikinci yarılarda toplam 14 golün atıldığı karşılaşmalarda; Sivil Savunma Deli İmamları 9-1 mağlup ederken, Labaratuvar FC, Deniş Atölye maçı karşılıklı atılan gollerle 2-2 berabere sonuçlandı.

Labaratuvar FC 2-2 Deniş Atölye

Turnuvanın 19’uncu maçı iki maçta dört puana sahip Labaratuvar FC ile, bir maçta puanı bulunmayan Deniş Atölye arasında oynandı. Futbol oynamaya son derece elverişli olan Azot Çim Sahasında oynanan ve Yunus Erol’un düdük çaldığı karşılaşmanın ilk yarısı golsüz geçildi. İkinci yarının 30.dakikasında Baki Devecioğlu Deniş Atölye’yi 1-0 öne geçirdi.

Labaratuvar FC 45.dakikada Numan Zeybek‘in attığı golle durumu eşitledi:1-1

Deniş Atölye 50.dakikada Serhat Ertük‘ün attığı golle tekrar öne geçti:2-1

50+2.dakikada Labaratuvar FC adına maçın skorunu belirleyen oyuncu Emre Kayacı oldu ve karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı.

Mehmet Engin Doğan ”Makus talihimize yenildik!”

İki sefer öne geçtikleri maçtan 2-2’lik skorla ayrılan Deniş Atölye’de teknik sorumlu Mehmet Engin Doğan, ”Yine olmadı. Son dakikasına 2-1 önde girdiğimiz maçı gol yiyerek 2-2 bitirdik. Makus talihimize yenildik.”diye niteledi.

Sivil Savunma 9-1 Deli İmamlar

Turnuvanın 20’nci, ikinci haftanın son maçı iki maçta bir puanı bulunan Sivil Savunma ile, bir maçta henüz puanı olmayan Deli İmamlar arasında gerçekleşti.

ilk yarsı golsüz geçilen karşılaşmanın ikinci yarısında Sivil Savunma gol yağmuru başladı. 32.dakikada İrfan Çetinkaya‘nın kafasından gol perdesini açan Sivil Savunma; 38’ ve 47.dakikalarda Emre Orhan, 40′ 42′ ve 44.dakikalarda Doğancan Say, 43′ 49′ ve 50.dakikalarda İlhan Çalışkan‘ın golleriyle karşılaşmadan 9-1 galip ayrıldı.

Maçta Deli İmamların tek golünü 48.dakikada Ali İhsan Aktoprak kaydetti.

NOT: Karşılaşmaya ait📸 görsellere haberin en alt 👇kısmından bakabilirsiniz!

Cumartesi Maçları

⌚ 13:00 Mali İşler-Labaratuvar 2 (Azot Çim Saha)

🏆 Tüm Turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN