Somaspor’da Golcüler Sustu Defans  Coştu

Somaspor’da Golcüler Sustu Defans  Coştu

Somaspor, geride kalan beş hafta da rakip fileleri 7 kez havalandırdı, bu süreçte savunma oyuncuları 4 gole imza attı. Golcüler sustu, defans coştu.

Golcüler Sustu Defans  Coştu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 5.haftasında Fethiyespor deplasmanından bir puanla dönen Somaspor, bu sezon forvet bölgesinde görev yapan oyuncularından gol katkısı almakta büyük sıkıntı yaşıyor. Siyah-beyazlı ekipte savunmada görev alan Muhammed Ensar Akgün, Rıdvan Dönmez ve Mahmut Şat bu sezon forvet oyunculardan daha çok gol atma başarısı gösterdi.

Defans 4 gole imza attı

Somaspor’da atılan 7 gölün üçü farklı oyunculardan gelirken, defansta  oynayan Muhammed Ensar Akgün (2), Rıdvan Dönmez ve Mahmut Şat döt gole imza atan oyuncular oldu. Takım genelinde ise Muhammed Ensar Akgün, rakip fileleri iki kez havalandırarak takımda en fazla gol atan oyuncu oldu.

Somaspor’da gol dağılımı şöyle:

2 Gol: Muhammed Ensar Akgün (Erzincanspor-Fethiyespor)

1 Gol: Oğuzhan Ayaydın Pen. ( Isparta 32 Spor)

1 Gol: Erdem Aygül (Isparta 32 Spor)

1 Gol: Rıdvan Dönmez (Arnavutköy Bld.Spor)

1 Gol: Mahmut Şat (Etimesgut Bld.Spor)

1 Gol: Erkan Şentürk (Etimesgut Bld.Spor)

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN