Ergene Velimeşe Spor Maç Önü

Ergene Velimeşe Spor Maç Önü

TFF 2. Lig Kırmızı grupta geçtiğimiz hafta evinde karşılaştığı Diyarbekirspor’u zorda olsa 2-1’le geçen Somaspor, ligin 24. haftasında Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşe Spor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma yarın (5 Şubat Cumartesi 13:00’da Mustafa Kemal Atatürk Stadı’nda oynanacak.

Somaspor, geride kalan 21 haftada 11 galibiyet 5 beraberlik 5 mağlubiyetle ligde bir maç eksiğiyle 7. sırada bulunuyor. Rakip Ergene Velimeşe Spor ise 6 galibiyet 1 beraberlik ve 9 mağlubiyetle 16.sırada yer aldı.

İlk maçı Somaspor kazandı

Ligin beşinci haftasında Soma’da oynanan karşılaşmada Somaspor 67′ Yasin Abdioğlu, 83′ Uğur Can ve 87.dakikada Enes Bakal’ın golleriyle Ergene Velimeşespor‘u 3-0 mağlup etti. (Maçın geniş detaylarına buradan, iki takımla ilgili tüm haberlere ise hemen aşağıda yer alan ‘Bağlantılı Haberler” kısmından bakabilirsiniz!.

Maçı Volkan Aydın yönetecek

5 Şubat Cumartesi günü saat 13:00’de Mustafa Kemal Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Ergene Velimeşespor-Somaspor maçını Gaziantep Bölgesi Klasman hakemi Abdullah Volkan Aydın yönetecek. İlk defa Somaspor’un maçına çıkacak olan Aydın’ın yardımcılıklarını Mahmut Gülle, Nezihi Aytar ve Erdem Demirtaş yapacak.

1 Cezalı 4 Oyuncu kart sınırında

Ergene Velimeşespor ile deplasmanda oynanacak karşılaşmada sarı kart cezalısı Onur Ulaş yer almayacak. Dört oyuncumuzda kart sınırında. Oğuzhan Yıldırım, Özcan Aydın, Tunay Meral ve Yılmaz Ceylan, bu karşılaşmada kart görmeleri halinde 25. hafta maçında cezalı duruma düşecekler!

Atamer yetişmedi!

Öte yanda Ergene Velimeşespor maçı öncesi Boluspor’dan transfer edilen Atamer Bilgin lisans işlemleri yetişmediği için bu karşılaşmada kadroda olmayacak.

Basatemür Ergene Velimeşe ile çok zor bir maça çıkacağız

Basatemür, ”Ergene Velimeşe ile çok zor bir maça çıkacağız.

Ligde oynadıkları son dört maçlarını kazanarak çıkışa geçtiklerini belirten Somaspor’un başarılı teknik direktörü Burhanettin Basatemür yarın deplasmanda oynayacakları Ergene Velimeşespor maçını kazanarak galibiyet serisini 5’e çıkartmak istediklerini söyledi.

Deneyimli hoca, ekip olarak ligde çok iyi bir hava yakaladıklarını bu olumlu havayı sürdürmek istediklerini kaydederek, Ergene Velimeşespor maçının çok zor bir 90 dakikaya sahne olacağını bildiklerini, fakat sahadan puanlarla ayrılmak için tüm güçleriyle mücadele vereceklerini vurguladı. Basatemür, ”Ergene Velimeşe ile çok zor bir maça çıkacağız. Düşme hattında yer alan tüm takımlarla oynayacağımız maçlar bu şekilde geçecek. Ancak bizim bir hedefimiz var ve bunu gerçekleştirmek için her maça kazanmak için çıkacağız. Cezalı Onur ve lisansı yetişmeyen Atamer dışında eksiğimiz yok İnşallah Somamızı mutlu edecek bir sonuçla oradan döneceğiz.”diye konuştu.

Somaspor 3-0 Ergene Velimeşespor maçının fotoğrafları. Somaspor 3-0 Ergene Velimeşespor maçının resimleri

Maç sonu beklentimiz

Burhanettin hocamızın geçtiğimiz hafta Diyarbekirspor karşılaşmasından sonra şurada  dediği gibi, ‘’ Bitiş düdüğüne kadar hep maçın içinde ve kazanmak isteyen taraftık. Kadro yapısı itibariyle yapabileceğimiz hamleler sınırlıydı. Son bölümde Melih Şencan’ı forvet bölgesine aldık ve gölü de öyle bulduk.’’ Ve biz 23.haftayı da kayıpsız kapatmaya bildik. İnşallah 24.hafta karşılaşacağımız Ergene Velimeşspor maçında da hep oyunun içerisinde olup tıpkı ilk yarıda olduğu gibi maç sonu yukarıdaki görüntüleri hep beraber görürüz. SİYAH-BEYAZ DEVAM

Bağlantılı Haberler;

Velimeşe-Somaspor Maçını Oktay Aydın Yönetecek
Somaspor-Ergene Velimeşespor Maç Resimleri ( PART 1)
Somaspor-Ergene Velimeşespor Maç Resimleri ( PART 2)
Burhanettin Basatemür, Önemli Galibiyet Aldık
Somaspor 3-0 Ergene Velimeşespor
Somaspor Velimeşe Spor Maç Önü
Velimeşe Spor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN