Deliyle Haftanın İyi ve Kötüleri

Deliyle Haftanın İyi ve Kötüleri

Mahallenin Delisi Laz İbo, Kaymakamlık Futbol Turnuvasında geride kalan birinci haftayı değerlendirdi. ”Kim bu Mahallenin Delisi?” sorusuna cevap olarak buraya tıklayınız!)

SÜPER TURNUVAMIZDA SÜPER Bİ HAFTA İZLEDİK ŞİMDİ GELELİM HAFTANIN EN LERİNE :arkadaşlar bu tamamen benim gördüğüm ve yorumladığım görüşlerdir.. sizinki illaki farklı olabilir..


HAFTANIN EN GÜZEL OLAYI: Açılış maçında protokol karmasıyla oynayan özel çocuklarımızın performansı ve her golden sonraki mutlulukları görülmeye değerdi.. kaymakamımız fatih bey ve arkadaşları yenilmekden kurtulmadı. ama bu güzel görüntülerle hepimizin alkışını aldılar. sizi seviyoruz özel ve güzel kardeşlerimiz.. tebrikler 👏👏

HAFTANIN EN KÖTÜ OLAYI:daha ilk haftadan çok sakat verdik atala FATİH KAYA avusturya mustafa ÖMÜR. tektesellimiz darbeye dayalı değil yani yorgunlukdan ve zeminin azizliğine uğramakdan olan sakatlıklar.. hepsine canı gönülden geçmiş olsun diyor acil şifalar diliyorum..

HAFTANIN EN GÜZEL GOLÜ:çok zorlandım seçerken kerim bülent hoca furkanın aşırtma golü fevzi mi derken MÜFTÜLÜK takımının serbest vuruşdan hem çok şık bi okadarda anlamlı golünü seçdim.. tebrikler ramazan arslan hocam başarılar..

HAFTANIN EN ERKEN GOLÜ: Bunu ilk ve son seçim olarak yapıyorum çünkü daha erkeni olamayacak bi gol oldu hakemin başlama vuruşuyla direk kaleye vuran kerim turnuva tarihinin en erken golünü attı daha erkeni olmaz çünkü çokda sert vurdu.. tebrikler kerim başarılar kardeşim..



HAFTANIN KURTARIŞI: O dakikaya kadar takımının en çok eleştiri alan adamı olan Tesiş sendika kalecisi mesut son dakika da çıkardığı penaltıyla takımına hayati anlam taşıyan 3 puanı getirdi tebrikler MESUT..

METİN ŞENGÜL

HAFTANIN EN KRİTİK PASI:Metin şengül orta alanda aldığı topu 4 kişinin arasından öle bi saldı ki.. hüseyini kaleciyle karşı karşıya bırakdı haftanın asisti olmasını engelliyen hüseyin topu uygun pozisyondaki ulaşa verdi.. bende kritik pas olarak aldım pozisyonu 😀bizde çare tükenmez.. tebrikler metinn alkışlar.

HAFTANIN ASİSTİ : Öncesinde mert iki adamı geçip 2 kişi arasından bülenti gördü. bülent kemale verdi.. nakliciyeler oyuncusu kemal kaleye de vurabilirdi ama oda bekletmeden tekde extra pas yapdı ve bülent topu kaleye yolladı.. tebrikler kemal güzel pasdı..

Furkan Arslancan

HAFTANIN OYUNCUSU : Evet rakip belki biraz güçsüzdü fakat gücü fiziği oyun bilgisi sert şutları hatta hava hakimiyetiyle 10 dakikada maçı bitiren.. ve attığı 6 golü 2 de asistle süsleyen sahada ön bölgede basmadık yer bırakmayan YARGI takımının başarılı oyuncusu FURKAN.. tebrikler kardeşim..



HAFTANIN EN TALİHSİZ ANI :Ah be ATALA.. kardeşimizin aşil tendonu kopmuş ameliyat olmuş. atala çok geçmiş olsun.. inşallah tez zamanda aramıza dönersin kardeşim rabbim acil şifa versin inşallah..

HAFTANIN EN ÖNEMLİ OLAYI :imbat ege takımının cura özkan ribery ve denizle kale yerine direkleri dövmesi bence haftanın en önemli anlarındandı kenar yönetim hop oturup hop kalkdı.. tam 7 direk den dönen topla maçın önüne geçdiler.. ama güzel maçdı tebrikler beyler



HAFTANIN HAKEMİ: Zorluk derecesi çok yüksek olan milli eğitim eli 2 maçında gerek oyun hakimiyeti gerek her pozisyonu yakından süzebilme yetisi sahanın her yerine koşan pozisyonları hiç kaçırmayan. 35. dakika da tereddütsüz kırmızı gösteren.. ki bence çok haklı.. verdiği kararlarda %90 a yakın isabet ettiren hakemimiz.. hocamızı tebrik ediyorum..

HAFTANIN EN KÖTÜ GÖRÜNTÜSÜ : bakın arkadaşlar teiaş ın müdürü sahayı yakında bize vermeyebilir şu kenarda ki çekirdek çay partisinden sonra herkez kendi oturduğu alanı temizlesin ve çekirdek kabukları atılmasın inanılmaz pis bi görüntü meydana çıkıyor biraz daha dikkat özellikle çay ocağı bölgesi ve o kale arkası.. lütfennn..

HAFTANIN EN GÜZEL GÖRÜNTÜSÜ : serkan torbalı kardeşimizin eline torbayı alıp ortalığı temizlediği gibi hepimiz bu sağduyuda olursak çok daha güzel olacak.. yapmayın beyler orası hepimizin

HAFTANIN MAÇI:TES İŞ NİTROMAK.. tabi bu tamamen bakış açınıza bağlı iki rakip güç olarakda birbirine yakındı son dakikaya kadar 1 0 önde götüren tesiş sayısız pozisyon verdi sayısız pozisyona da girdi.. heyecan dozu yüksek bi maç oldu son dakikada verilen penaltı.. nitromak kaçırması oradaki heyecan ve mutluluk. nitromak adına da ahhh vahhh tühhh ler görülmeye değerdi. bence güzel bi maçdı tebrikler arkadaşlar..

HAFTANIN GERİ DÖNÜŞÜ :avusturya çıkıp sefa sakatlanana kadar maçı önde götüren nakliyeciler.. son 15 dakikada kenar yönetimin yaptığı değişiklikler sonrası 1 0 geriden gelip 2 1 yenen anadolu takımını alkışlıyoruz.. zor maçı geçmesini bildiler. tebrikler beyler..



HAFTANIN SÜPRİZİ:hepimizin bildiği üzre genelde eğitim takımları iyidir.. mevlana müftülük karşısında kağıt üzerinde favoriydi.. ama kadroda revizyona giden müftülük takıma yeni katılan arkadaşlarla genç ve dinamik bi görüntü sergiledi. güzel gollerin olduğu maçı galip gelmesini bildi.. tebrikler hocalarımız başarılar..

EVET GELELİMM HAFTANIN DOKUZUNA :

KALECİ :SEFA; maç 10 iken sol ayağına aldığı darbe sonucu sakatlanana kadar biri penaltı olmak üzre % 100 lük beş pozisyonda kalesine duvaar ören sefayı kaleye kpydum tebrikler kardeşim..

STOPER :ilerlemiş yaşına rağmen sahanın en dirilerinden olan takımı toparlayan savunmada çok kritik hamleler tapan yetmedi bide harika bi frikik golüyle 3 puanın mimarlarından BÜLENT AKTUĞ tebrikler..

SAĞ BEK : TESİŞ TACİ ;çok enerJili çok faydalı oynadı taci bu hafta 10 senedir formasını taşıdığı takımda kaptanlık bazubandını da takınca hem takımını yönlendirdi hem de direnciyle gcüne güç kattı takımın tebrikler kardeşim başarılar..

SOLBEK :RAMAZAN ARSLAN HOCA MÜFTÜLÜK; enerjili güçlü ayağı da çok iyi olan ramazan hoca bi harika frikik golüyle haftanın dokuzuna girmeyi başardı tebrikler hocam..

ORTA SAHA : METİN ŞENGÜL ; bu kadar sakin bu kadar rahat bu kadar yetenekli bi o kadarda beyfendi kardeşimiz metin demir export takımına da o sakinliği ve sabrı getirmiş daha ilk maçdan iki gol iki asit yapdığı kritik paslarla haftanında en iyilerindendi tebrikler kardeşim..

ORTA SAHA :ERDEM OCAK; imbat takımının başarılı efendi genç oyuncusu erdem iki güzel golünü harika paslarla da süsledi tebrikler kardeşim..

SAĞ İÇ(AÇIK) : yukarda da bahsettim yargı gücünden furkan dikkat edilmesi gereken çok yönlü bi oyuncu tebrikler kardeşim. başarılar

SOL İÇ( AÇIK) : MALİ ; polis gücü takımını bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle galibiyetin mimarlarından olan mali.. asıl mevkisi olmasada onsuz bi dokuz kurmak istemedim.. tam bi görev adamı bu maçda da sert şutlarla ara paslarla takımına büyük katkı sağladı tebrikler mali başarılar kardeşim..

FORVET :valla cura da iyiydi saitde girdiginden sonra iyiydi ama yapdırdığı penaltı aksoy tarafından kaçsada oyundan düşmeyen topu hep ileri taşıyan yada orda kalmasını sağlayan.. geri dönüşün fitilini ateşleyen golüde atan KUBİLAY tebrikler kardeşim başarılar..

HAFTANIN EN İYİ YEDEKLERİ : oyuna sonradan girip takımının başarısında başrol oynayan oyuncularıda kaleme alalım dedik. ELİ birden Özgür.. anadoludan hüseyin topan.. hastahaneden sait ve ahmet güzel işler yapıp takımının galip gelmesini sağladılar onlarıda tebrik ediyorum..

Evet ilk haftanın sonunda ticaret odası ve huzur evi maç oynamadığı için kendimi yazamadım kusura bakmayın 😀 diğer takımlardan derlediğimiz HAFTANIN EN leri bu kadar hafta ya görüşürüz.. sizii seven ve sevdiğiniz LAZ İBO dan saygılar
MAGIC CAFE

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN