Ne Maçlar İzledik Beeee

Ne Maçlar İzledik Beeee

Mahallenin Delisi Laz İbo dünkü Polis Gücü-Kaymakamlık, İmbat Egespor-Soma Belediyesi ve Milli Eğitim-ELİ (2) maçlarıyla ilgili esti gürledi.

İşte suya sabuna dokunmadan Mahallenin Delisinin telefonundan yaptığı yorumları… ”Kim bu Mahallenin Delisi?” sorusuna cevap olarak buraya tıklayınız!)

AMA NE MAÇLAR İZLEDİK BEEEE BUGÜN GELMEYEN ÇOK ŞEY KAÇIRDI.. dilimiz döndüğünce anlatmaya çalışalım…

OLMAK YADA OLMAMAK..

İlk maç olmak yada olmamak maçıydı evet yanlış duymadınız daha ilk maç olmasına rağmen POLİS GÜCÜ KAYMAKAMLIK MAÇI gruplarının çok zor olduğunu da göz önüne alırsak kim kazanırsa bi üst tura çıkma maçını disiplinli oyunu koordinasyonu ve fizikleri sayesinde POLİS GÜCÜ kazanmayı bildi..

Daha ilk dakikalarda geri paslar ve kaleciye oynamaları çok yapan kaymakamlık kalesindeki ilk golü de geri verilen topda bocalayan kaleci penaltı yapdırdı ve kalesinde golü gördü.. sonraki dakikalarda direnselerde disiplinden iyice uzaklaşan kaymakamlık yenilmek den kurtulamadı. 4 0.. yıllarca kaptanlığımı yapmış turnuvanın en iyi kalecilerinden olan kadir durhan bu sefer sahada görev aldı fakat alyın kural atanın tutanın iyi olacak.. gollerinde çoğunun karombol tıngır mıngır olduğunuda göz önüne alırsak kadir kale de olsaydı sanki değişik olurdu maç ama başarılar dilerim..

Polis gücü disiplini bi an bile bırakmadı yuta takımından hatırladığımız gökhan ortada eski kaymakamlık oyuncusu mali ile güzel işlere imza attılar.. linyitde dönemimde oynayan yıllardır görmediğim selçuk da güzel işlere imza attı ve galibiyeti getirdiler takımlarına grupdan çıkmayı garantilediler desek yalan olmaz tebrikler alkışlar Polis GÜCÜ ne…

ikinci maç İMBATEGE İle Soma belediyesi arasında oynandı.. genç imbat dinamizmi bitmeyen enerjisi sayesinde galibiyeti aldı.. soma belediyesi çok uğraşsa çabalasa da özgürle boş kaleye kritik anda kaçırdığı pozisyon yüzünden yenilmekden kurtulamadı..

imbat ege belediye maçı takımın adınıda aldığı EGE kardeşimizin başlama vuruşuyla başladı. rabbim acil şifalar versin Allahım bi an önce sağlığına kavuşdur güzel kardeşimizi inşallah.. maç boyuda beyfendiliğin centilmeliğin bian bile bırakılmadığı bir maç oldu bu yüzden iki takıma da teşekkürler.. evet maç çok zevkliydi cura özkan ribery ve denizle sayısız pozisyona girdi imbat ege ama değerlendiremedikçe direnci artı belediyenin bu esnada tecrubeli oyuncu özgür boş kaleye kaçırdı bence dönüm noktasıydı..
akabinde imbat golü buldu belediye cevap verdi.. 1.1 ikinci yarı başlarda belediye iyi oynasada genç ve dinamik imbat cura nın önderliğinde oyunu rakip sahaya yıkan imbat ege ribery deniz ve curayla iyi işler yapdı belediye takımını son 20 dakikada bulduğu gollerle 2-1 yıkdı..

 

MİLLİ EĞİTİM 8 KİŞİYLE ZORLANSADA KAZANDI…

evet c grubunun maçında ise eğitim kırmızı kart görmesine karşın diri güçlü bi kadrosu olması nedeniyle son dakikaya kadar nefes kesen maçı 3 2 kazanmasını bildi…
eğitim maça fevzi önderliğinde harika işler yaparak başladı ilk gol arkaya kafayla atılan topu iyi takip kendini unutturan yusuf hocanın kafasından geldi.. daha sonra fevzi kısa paslarla geldiği cezalanı önünden sert ve düzgün vuruşla takımını 2 0 öne geçirdi.. evet herşey laylaylom giderken çok gereksiz bi pozisyonda sahanın en iyisi olan fevzi rakibi rafetin ayağına çift atlayınca hakem tereddütsüz kırmızıyı verdi..
çok net gördüm tartılılacak hiç bişey yok net kırmızı temas az evet ama gelişi çok sert olduğu için verdi ve haklı..



önce rafetin harika kafa vuruşuyla 2 1 e getiren eli2 bay tecrübe bülent hocanın enfes alışılagelmiş serbest vuruş golüne engel olamadı 3 1.. ilerleyen dakikalarda bir gol daha bulan eli2 son dakikalarda sebo rafet ayhan hatta sonerle bile yüklensede golü bulamadı.. rafet attığı golün aynısını kaçırdı direği yaladı.. uzakdan sert şut nana nın parmakucunu sıyırıp direkde patladı maç son 10 dakikasıyla çok zevkliydi..

eğitim kenar yönetimi ve oyuncuları çok itiraz etmiş olsalarda.. hakem bizce çok doğru ve kararlı maç yönetti gayetde iyiydi.. hatta o kadar itirazlara rağmen bi sarı göstererek az bile kart verdi.. benden çok sevdiğim çok değer verdiğim hem oyununa hem karakterine çok saygı duyduğum ahmet ince abime bi tavsiye inanılmaz itiraz ediyo takım herşeye ve çoğunda haksızlar dikkat edilmesi gerekir bence.. başarılar tebrikler…Mahallenin Delisi Laz İbo

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN