Çarşambaspor Hazırlıkları Başladı

Çarşambaspor Hazırlıkları Başladı

Somaspor, kupa maçının ardından Misli com 3.Lig 3.Grup 8.haftasında evinde Çarşambaspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük izinin ardından bugün yaptığı antrenmanla başladı.

www.somadaspor.com

Çarşambaspor ile 12 Kasım Perşembe günü saat 13.00’de Soma Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek olan ekibimiz, 1,5 saat süren idmanla hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Burhanettin Basatemür yönetiminde yapılan koşu ve ısınma hareketlerinin ardından, futbolcularımız kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümü ise yarı sahada çift kale maçla tamamlandı.

Somaspor'un hafta ortası oynayacağı Çarşambaspor maçının hazırlıklarının startı verildi.



Hafif sakatlığı bulunan Umut Koray Öz düz koşu yaptı, test sonucu pozitif çıkan bir oyuncumuz ise antrenmana çıkmadı.

Antrenmana katılan oyuncuların kupada alınan mağlubiyetin morallerinin bozukluğu yüzlerinden okunurken, hafta ortası oynayacakları Çarşambaspor maçından galip gelip moral motivasyonları üst seviye tutacakları konusunda birleştiler..

Bağlantılı Haberler;

Çarşambaspor Maçımıza Kütahyalı Hakem


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN