Zaferspor Bayan Futbol Takımı Göz Doldurdu

Zaferspor Bayan Futbol Takımı Göz Doldurdu

Soma Zaferspor Kulübü Kadın Futbol Takımı 2.Lig maçlarına hazırlık kapsamında Soma Masterler takımı ile hazırlık maçı oynadı.

TFF Soma Belediye Tesislerinde oynanan karşılaşmada Zaferspor Kulübü Kadın Futbol Takımı, rakibine mağlup olmasına rağmen oynadığı futbol ile göz doldurdu. Karşılaşmaya ait görseller cevsam Instagram sayfamıza yüklenecektir.

Hakan Arslancan’ın talebelerinin özellikle ilk yarıdaki performansı takdir toplarken bazı oyuncuların sahada attıkları çalımlar ve yaptıkları gol vuruşları ise biz seyredenlerden alkış aldı..

SOMA ZAFERSPOR BAYAN FUTBOL TAKIMI

Oyuncular Sabırsız

Manisa ilimizin 2.lig’deki tek temsilcisi olan ve tamamı Soma’lı oyunculardan kurulu Soma Zaferspor Kadın Futbol Takımı oyuncularının liglerin başlamasıyla ilgili sabırsız oldukları gözlemlenirken, kulüp başkanı Hakan Arslancan konuya daha temkinli yanaştı.



HAKAN ARSLANCAN

 

Arslancan, ”Hiç Bir Şey İnsan Sağlığından Daha Önemli Değil”

TFF’nin Covid-19 sürecinde alınabilecek önlemleri ve müsabakaların başlama tarihleri belirlenmesini beklediklerini ifade eden kulüp başkanı ve antrenörü Hakan Arslancan, ”Aslına bakarsanız bulunduğumuz konum itibari ile liglerin başlanmasından yana değiliz. Hiç bir şey çocuklarımızın sağlığından daha önemli değil”diyerek şöyle devam etti:



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN