Çarşambaspor Maçımıza Kütahyalı Hakem

Çarşambaspor Maçımıza Kütahyalı Hakem

Somaspor’un Çarşambaspor ile oynayacağı karşılaşmayı Kütahya Bölgesi Klasman hakemlerinden Emre Korkmaz yönetecek.

www.somadaspor.com

Misli.com 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Somaspor, 8.hafta karşılaşmasında evinde Samsun temsilcisi Çarşambaspor‘u konuk edecek.

12 Kasım Perşembe günü saat 13:00’de Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak olan mücadeleyi Kütahya Bölgesi Klasman hakemlerinden Emre Korkmaz yönetecek.

Korkmaz’ın yardımcıları ise M.Ali Vardar (Kocaeli), Melih Tan (Yalova) ve Metin Ataş (Yalova) olacak.

Maçın orta hakemi Emre korkmaz ve 1.yardımcı hakem M.Ali Vardar ilk defa takımımızın maçında görev alırken, 2.yardımcı hakem Melih Tan ve 4.hakem Metin Ataş ikinci kez maçımızda görev yapacak.

İlginçtir 7 Nisan 2019 Bal sezonunda Ödemişspor ile evimizde golsüz berabere kaldığımız maçta 4.hakem Metin Ataş orta hakem (görseldeki), 2.yardımcı hakem Melih Tan’da o yine aynı maçta 1.yardımcı hakem olarak sahada görev aldı.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN