Burhanettin Basatemür 3 Puan İstiyor

Burhanettin Basatemür 3 Puan İstiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Somaspor’un teknik direktör Burhanettin Basatemür, deplasmanda oynayacakları Adıyaman 1954 Spor maçından 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi..

Başarılı teknik adam, Adıyaman 1954 Spor‘da bizim gibi 2.Lige yeni yükselen bir takım. Ancak kurduğu takım ve aldığı oyuncuların tamamı 2.ligin ayarında oyuncular olduğunu söyledi. .

Adıyaman Atatürk Stadı’nda 12 Eylül Pazar günü karşılaşacakları Adıyaman 1954 Spor’un, ilk maçta mağlup olmasına rağmen kalitesi yüksek bir takım diye niteleyen Basatemür:

Burhanettin Basatemür 3 Puan İstiyor‘’Ancak onlar ilk maçlarını kaybettiler, bu anlamda bizim maç çok daha önemli ve zor hale geldi. Kendi sahalarında oynayacaklar. Ama bizim için iç saha-dış saha fark etmeden iyi mücadele edip oyunumuzu oynamanız lazım. Bugüne kadar oynadığımız oyunun aynısını sahaya yansıtıp galip gelmek istiyoruz. Deplasmana da bu şekilde gidiyoruz. Sonuç ne olur tabii bunu hep beraber göreceğiz, ama bizim amacımız hedefimiz kazanmak.’’dedi.

 

Basatemür, takımda eksik oyuncu var mı ? sorumuza:

”Hastalığı tamamen geçmeyen Onur Ulaş ve Stoperimiz İbrahim Ak Niğde Anadolu FK maçında kırmızı kart gördüğü için cezalı. Onun haricinde sakat ve ya cezalı oyuncumuz yok.’’diye cevap verdi.

Tecrübeli teknik adam transferle ilgili olarak:

”Transferin son günü genç bir arkadaşımızı daha aramıza kattık. Emirhan Uzun Adanaspor’dan geldi. Bir yıl öncede Bucaspor’dan Adanaspor’a geçmişti. Genç bir oyuncu, gelecek vadeden eden bir oyuncu, hem 6 numara hem stoper pozisyonunda oynayabilen sol ayaklı bir oyuncumuz. Genç bir oyuncu inşallah hem bize hem de kendisine katkısı olacaktır.”

 

Yolculuk 11 Eylül Cumartesi

Cumartesi günü Uçak ile Urfa’ya oradan da Adıyaman’a geçip Pazar günü maçı oynayacak takımın teknik patronu, son olarak:

”Dediğim gibi çok zor bir lig geçireceğiz bu sezon. 38 maçın ve çok iyi takımların olduğu bir grup. Ancak biz baştan itibaren kazanabileceğiniz tüm maçları kazanmak için sahaya çıkacağız. Zor ve önemi bir maç bizi bekliyor. İnsallah mutlu bir haberle Soma’ya döneriz.”ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın Hakemi İstanbul Bölgesinden

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi tarafından yapılan atamalara göre, 12 Eylül Pazar günü saat 15.30’te Adıyaman Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan Adıyaman 1954 Spor-Somaspor karşılaşmasını, İstanbul Bölgesi’nden Klasman Hakemi Oğuzhan Uğurlu yönetecek.

Hakem Uğurlu’nun yardımcılıklarını Süleyman Yavaşoğlu ile Vedat Demir yapacak.

Bağlantılı Haberler;

Yasin Abdioğlu İddialı Konuştu
Somaspor, Adıyaman 1954 Spor Hazırlıklarına Başladı

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN